VIDEO Primarii PSD s-au aliniat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă la şedinţa de partid de la Fălticeni

VIDEO
Primarii PSD s-au aliniat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă la
şedinţa de partid de la Fălticeni

FOTO: Oana Şlemco

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a ajuns miercuri după-amiază la Fălticeni, acolo unde a participat la şedinţa Comitetului Executiv al PSD Suceava. Şedinţa a avut loc într-o sală de evenimente. Primarii PSD s-au aliniat ca să-i strângă sau să-i sărute mâna premierului României.


Viorica Dăncilă a ajuns la întâlnirea cu primarii PSD, care a avut loc la Fălticeni, miercuri, 14 august, însoţită de miniştrii Eugen Teodorovici de la Finanţe şi Mihai Fifor de la Interne, dar şi de preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan. Şedinţa s-a desfăşurat într-o sală de evenimente. Premierul României a fost întâmpinat cu pâine şi sare. Primarii s-au aliniat fie să-i strângă, fie să-i sărute mâna.

După întâlnirea cu primarii, premierul s-a îndreptat spre sala de şedinţe a Muzeului de Artă „Ion Irimescu” de la Fălticeni, unde a participat la o conferinţă de presă. De această dată, Viorica Dăncilă a fost aşteptată de zeci de persoane, membri şi simpatizanţi PSD. 

Primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, îi sărută mâna premierului Dăncilă. FOTO: Oana Şlemco

 Înainte să ajungă premierul, un bărbat le spunea celor prezenţi cum să se aşeze ca să-i permită accesul Vioricăi Dăncilă. Întrebat de ce o aşteaptă pe Dăncilă, bărbatul respectiv a spus că a fost trimis de la partid ca să se ocupe de organizare.

Preşedinta PSD, Viorica Dăncilă, întâmpinată de simpatizanţii PSD de la Fălticeni. FOTO: Oana Şlemco

Viorica Dăncilă a făcut fotografii cu susţinătorii săi, a primit flori, după care a intrat în sala de conferinţe, alături de miniştrii Răzvan Cuc de la Transporturi, Mihai Fifor de la Interne şi Eugen Teodorovici de la Finanţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: