VIDEO Poliţiştii de frontieră „au pescuit“ ţigări de peste 200.000 de lei dintr-un pârâu care vine din Ucraina

VIDEO
Poliţiştii de frontieră „au pescuit“
ţigări de peste 200.000 de lei dintr-un pârâu care
vine din Ucraina

FOTO: Poliţia de Frontieră

Captura, una dintre cele mai mari din ultima perioadă, a fost făcută de poliţiştii de frontieră suceveni, în apropierea oraşului Vicovu de Sus. Oamenii legii au observat cum un contrabandist, care se deplasa prin apă, trăgea după el mai multe colete de ţigări legate între ele cu o sfoară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipajul Poliţiei de Frontieră a încercat să îl reţină pe bărbatul care trăgea după el, prin apa pârâului Laura, mai multe colete de ţigări legate între ele cu o sfoară, dar nu a reuşit. Bărbatul a reuşit să fugă înapoi în Ucraina.

„Un echipaj al poliţiei de frontieră a observat o persoană care se deplasa prin apa pârâului Laura, transportând mai multe colete legate între ele cu o sfoară, dar în momentul în care acesta a observat echipajul poliţiei de frontieră, a abandonat coletele şi a fugit către teritoriul ucrainean. Întrucât persoana în cauză nu s-a supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată nu s-a oprit şi a fugit pe teritoriul statului vecin. Oamenii legii au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre acest caz”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră.La faţa locului au fost descoperite mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană care au fost transportate la sediul Sectorului P.F. Brodina, unde au fost inventariate. Este vorba despre 17.750 pachete cu ţigări, cu o valoare de peste 207.750 lei.

„Au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, se mai arată în comunicatul transmis de Poliţia de Frontieră.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: