VIDEO Pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc a fost finalizată. Când se va putea schia pe masivul Rarău

VIDEO
Pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc a fost finalizată. Când
se va putea schia pe masivul Rarău

FOTO: Pârtia de ski "Rarău" Câmpulung Moldovenesc

Lucrările la pârtia de schi de pe masivul Rarău au fost, în sfârşit, finalizate. Săptămâna viitoare se vor face probele pentru punerea în funcţiune a teleondolei. Există şanse ca investiţia să fie inaugurată înainte de Crăciun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrările la cea mai mare pârtie de schi din nordul României au fost finalizate. Miercuri, 12 decembrie, vor începe probele pentru punerea în funcţiune a telegondolei. Cele 37 de cabine vor fi încărcate cu 150 de saci de nisip. Instalaţia va funcţiona o zi întreagă la capacitate maximă. Pasul următor se va face în direcţia obţinerii avizului de la ISCIR.

„Sunt de făcut proceduri pentru darea în folosinţă. Lucrările sunt finalizate. S-au făcut probe cu tunuri de zăpadă, s-au făcut probe cu staţia de pornire a pompelor, presiunea din conducte la tunurile de zăpadă. Apă în lac este. Clădirea administrativă este încălzită. Totul este pregătit. Mai trebuie să fie depăşite aceste proceduri pentru darea în folosinţă”, a declarat primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, pentru newsbucovina.ro.

Primarul nu a divulgat încă data la care va fi inaugurată pârtia, dar surse neoficiale ne-au spus că evenimentul ar putea să aibă loc înainte de Crăciun.

Pârtia de schi de pe masivul Rarău trebuia să fie gata în anul 2012, dar lucrările nu au fost finalizate din raţiuni financiare.


 


 


 


 


 


 


 


 

citeste totul despre: