VIDEO Momentul în care un hoţ intră într-o farmacie şi fură banii donaţi copiilor sărmani

VIDEO
Momentul în care un hoţ intră într-o farmacie şi fură banii donaţi copiilor sărmani

FOTO: captură video

Un bărbat de 35 de ani din comuna Vadu Moldovei a fost filmat în timp ce fura dintr-o farmacie, situată în zona centrală a municipiului Suceava, o cutie a milei, dacă-i putem spune aşa, în care farmaciştii adunau donaţii pentru a-i sprijini pe copiii necăjiţi aflaţi în evidenţele organizaţiei neguvernametale „Salvaţi copiii”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 35 de ani din comuna Vadu Moldovei a judeţului Suceava s-a dovedit a fi un hoţ pe care conştiinţa îl lasă să fure inclusiv de la copiii sărmani. 

Ca drept dovadă, miercuri, 4 septembrie, a intrat într-o farmacie pe pe bulevardul George Enescu al municipiului Suceava şi, profitând de un moment de neatenţie al angajaţilor, a furat o cutie în care se aflau câţiva bani donaţi de clienţi pentru copiii necăjiţi aflaţi în evidenţele organizaţiei neguvernamentale „Salvaţi copiii”.

Momentul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere din farmacie. 

 


Culmea este că hoţul a fost prins la câţiva metri distanţă de locul unde „a dat lovitura” de o patrulă de poliţie. Oamenii legii l-au văzut cu cutia transparentă în mână şi l-au legitimat. În scurt timp au aflat că banii fuseseră furaţi din farmacie. Este vorba despre 334 de lei. În acest caz se fac cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru „furt”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: