VIDEO Gafa lui Gheorghe Flutur la festivitatea de premiere a olimpicilor din Suceava. A încurcat astronomia cu gastronomia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Flutur, în picioare FOTO: Facebook / radiotop Suceava
Gheorghe Flutur, în picioare FOTO: Facebook / radiotop Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava l-a premiat pe elevul David Turturean pentru că a câştigat medalia de aur la Olimpiada de „Gastronomie”. Tânărul a obţinut premiul la Olimpiada Internaţională de Astronomie.

Consiliul Judeţean Suceava a organizat, joi, o festivitate de premiere a elevilor care au obţinut rezultate bune şi foarte bune la olimpiadele naţionale şi internaţionale de anul trecut.

Când l-a invitat la prezidiu pe elevul David Turturean de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, ca să îşi ridice premiul, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut o gafă. În loc să îl felicite pe David pentru că a reuşit să obţină medalia de aur la Olimpiada Internaţională de Astronomie, şeful CJ a spus că tânărul a reuşit să obţină premiul la „Olimpiada de Gastronomie”.

Gheorghe Flutur a declarat că CJ a alocat suma de 110.000 de lei pentru a-i premia pe olimpici şi pe profesorii acestora. Elevii care au obţinut medalii la olimpiadele internaţionale au fost recompensaţi cu sume cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei.


 


 


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite