VIDEO Femeie folosită pe post de frână la căruţă filmată într-un sat din Suceava. Imaginile stârnesc haz pe Facebook: „Vezi la ce-i bun să ai nevastă?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: captură video
FOTO: captură video

Un sucevean care a circulat miercuri, 1 mai, pe un drum de pe raza comunei sucevene Şcheia a surprins în imagini o femeie folosită de soţ pe post de frână la o căruţă încărcată cu fier vechi. Femeia stătea pe un cauciuc legat în partea din spate a căruţei pentru ca atelajul hipo să nu prindă viteză la vale.

Femeia folosită pe post de frână la căruţă a fost filmată pe un drum de pe raza comunei Şcheia a judeţului Suceava. Atelajul hipo era încărcat cu fier vechi şi cobora o pantă, iar din sens opus veneau mai multe maşini, între care unele de mare tonaj. Femeia stătea un un cauciuc legat de partea din spate a căruţei, pentru ca atelajul să nu prindă viteză la vale.

Suceveanul care a suprins imaginile s-a amuzat copios în timp ce filma. Înregistrarea video a fost publicată pe Facebook şi a stârnit hazul internauţilor.

VIDEO

„A cincea roată la căruţă”, a scris Radu Adrian. „Vezi la ce-i bun să ai nevastă?”, a întrebat retoric Lucian Herman. „Fără ABS”, a scris Nicu Marcean.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite