VIDEO Dragnea, ironizat de Ştefan Mandachi într-un nou clip: „Erau zero kilometri de autostradă, în două luni s-au dublat”. Cine mai apare în videoclip

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Mandachi, iniţiatorul campaniei "România vrea autostrăzi". FOTO: Adevărul
Ştefan Mandachi, iniţiatorul campaniei "România vrea autostrăzi". FOTO: Adevărul

La două luni de la inaugurarea simbolică a primului metru de autostradă din Moldova, în semn de protest faţă de infrastructura rutieră precară din ţara noastră, antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a făcut un nou clip video în care îl ridiculizează pe Liviu Dragnea. În clip apare şi preşedintele României, Klaus Iohannis, spunând „#şîeu”.

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a scris pe contul personal de Facebook că miercuri, 15 mai, s-au împlinit două luni de când a inaugurat primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, în semn de protest faţă de faptul că ţara noastră nu are infrastructură rutieră modernă. Mandachi a făcut un comentariu ironic.

El arătat că în martie erau zero kilometri de autostradă în Moldova şi acum numărul s-a dublat. "Fix două luni au trecut din 15 martie, şîeu văd fix zero kilometri de autostradă în Moldova... (erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat", a scris Mandachi pe Facebook.

Suceveanul a realizat un colaj video în care apare Liviu Dragnea vorbind despre construcţia de autostrăzi.

Liviu Dragnea: Plec să văd dacă s-au început lucrările de autostradă.  

Ştefan Mandachi: Nimic.

În clip apare şi preşedintele României spunând „şîeu”. 

Mandachi este iniţiatorul campaniei „România vrea autostrăzi”. El i-a provocat pe români să se oprească din activităţile pe care le fac timp de 15 minute, pe data de 15 martie, pentru a protesta faţă de de lipsa autostrăzilor din ţara noastră. 

Campania a avut succes. Milioane de români din ţară şi din străinătate au protestat. Liviu Dragnea l-a atacat pe Ştefan Mandachi. În ziua în care a fost inaugurat metrul de autostradă din comuna Bosanci a judeţului Suceava, preşedintele PSD a spus, între altele, că proiectul aparţine unor şmecheri.

„Toţi auzim că nu se fac autostrăzi şi nişte şmecheri care vezi fac ei un metru - să vorbim cinstit, la 12 şi jumătate a început lucrul la primii kilometri de autostradă în Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri, dacă tot avea 100 de mii de euro, puteă să-i doneze la o casă de copii”, a spus Dragnea la vremea respectivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite