VIDEO Depăşiri kamikaze în judeţul cu cei mai mulţi morţi în accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: monitorulsv.ro
FOTO: monitorulsv.ro

Odată cu ridicarea restricţiilor de circulaţie impuse în contextul pandemiei de COVID-19, străzile judeţului Suceava s-au transformat din nou în piste de curse pentru şoferii care fac depăşiri aproape sinucigaşe.

La un interval de doar 12 minute, un conducător auto, care circula dintre Suceava spre Rădăuţi a reuşit să surprindă cu o cameră de bord, nu una, ci două depăşiri extrem de periculoase făcute de şoferi care par să nu realizeze pericolul la care se expun.

Una din depăşirile neregulamentare este făcută pe pod în zona Iţcani, deşi din sens opus vine o maşină. Acelaşi şofer şi aceeaşi cameră video au surprins apoi un moment critic, o nouă depăşire care l-a obligat pe cel care se deplasa regulamentar să tragă de volan spre acostament pentru a evita o tragedie, se arată pe monitorulsv.ro.

Într-o altă filmare făcută pe DN 17, care leagă Moldova de Ardeal, a fost surprins un camion care a depăşit pe linie continuă, în timp ce din sens opus venea un alt autoturism. Ca să-i facă loc mastodontului, şoferul autoturismului a redus viteza.


 

În ultimii cinci an, judeţul Suceava s-a clasat pe primul loc pe ţară la numărul de morţi în accidente rutiere.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite