VIDEO Corturi de lux amplasate într-o superbă zonă montană, noua fiţă a turiştilor care vin în Bucovina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce majoritatea românilor stăteau la adăpost la începutul pandemiei de COVID-19, un sucevean amenaja singura zonă de glamping din Bucovina. Glamping-ul este un concept turistic care-i ajută pe vizitatori să se bucure de o vacanţă la cort, având confortul oferit de pensiune sau hotel.

La baza unui deal de la raza comunei Crucea a judeţului Suceava au fost amplasate cinci corturi de glamping. Practic este vorba despre corturi uriaşe, care au în interior mobilier exact ca la hotel.

Conceptul turistic este tot mai prezent în România şi se adrsează celor care şi-ar dori să petreacă noaptea la cort, dar n-ar vrea să renunţe, totuşi, la confortul oferit de pensiuni sau hoteluri.

Cele cinci corturi de glamping din Bucovina sunt amplasate într-o zonă absolut superbă, cu peisaje de poveste. În fiecare cort există unul sau două paturi cu saltele confortabilă, un dispozitiv electric pentru asigurarea confortului termic, mese şi scaune. Fiecare cort are câte o terasă din lemn de unde vizitatorii pot să admire frumuseţile naturii. În plus, turiştii au unde să facă şi duş.

Corturile sunt amplasate la o distanţă potrivită unele de altele ceea ce le transformă într-o variantă sigură de cazare în contextul pandemiei de COVID-19.

Imagine indisponibilă

Interiorul cortului de glamping din Bucovina. FOTO: Bucovina Glamping

Două nopţi de cazare costă 400 de lei/persoană. Pachetul include şi două coborâri cu megatiroliana de la Palma, o tură cu ATV-ul prin Obcinile Bucovinei şi o coborâre de 3 ore cu barca de rafting pe Bistriţa.

Citeşte şi: 

VIDEO Trenuleţ de epocă prin Bucovina. Plimbarea cu Mocăniţa are popas delicios pe drum, în mijlocul naturii

Vacanţă fără grija COVID-ului. Ţara Dornelor, locul din Bucovina cu zero cazuri de îmbolnăvire

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite