VIDEO Tânărul care l-a huiduit pe Liviu Dragnea la Suceava a filmat momentul în care a fost atacat de mai mulţi pesedişti

VIDEO Tânărul care l-a huiduit pe Liviu Dragnea la
Suceava a filmat momentul în care a fost atacat de mai mulţi pesedişti

Momentul în care Ştefan Petrenciuc este încolţit de pesedişti. FOTO: Oana Şlemco

Ştefan Petrenciuc, tânărul care acuză că a fost bătut de simpatizanţii PSD la mitingul organizat de Liviu Dragnea la Suceava, a publicat pe profilul său de Facebook momentul în care a fost atacat de mai mulţi participanţi la întâlnire după ce l-a huiduit pe liderul PSD.

Ştefan Petrenciuc, un tânăr de 28 de ani din comuna suceveană Zvoriştea, a participat la mitingul electoral organizat de PSD, pe 18 aprilie, în comuna Dumbrăveni. La eveniment a luat parte şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

La un moment dat, Ştefan Petrenciuc l-a huiduit pe Liviu Dragnea în timpul discursului ţinut de liderul PSD, moment în care a fost atacat de mai mulţi participanţi, între care şi primarul comunei sucevene Moara, Eduard Dziminschi. Tânărul a fost îmbrâncit şi i s-a cerut să părăsească sala.

Tânărul a publicat o înregistrare pe contul său de Facebook în care a surprins cu propriul telefon mobil momentul atacului.

În imagini se aud vocile celor care l-au îmbrâncit, spunând: „De ce faci gălăgie? Ieşi afară! Hai, ieşi afară!” .

Petrenciuc a declarat pentru „Adevărul” că îi va da în judecată pe atacatorii săi. Tânărul este şi acum foarte speriat din cauza celor întâmplate şi spune că este nevoit să ia calmante.

Cât îl priveşte pe primarul comune Moara, Eduard Dziminschi, alesul local i-a declarat reporterului „Adevărul” imediat după incident că a vrut să-l scoată afară din sală pe protestatar pentru că a ţipat mult prea aproape de el şi s-a temut că liderii PSD ar putea crede că el l-a huiduit pe Liviu Dragnea, şi nu Petrenciuc.

După două zile de la incident, primarul Dziminschi a declarat pentru jurnaliştii de la ziardesuceava.ro că că Ştefan ar fi încercat să-i fure din buzunare şi din acest motiv s-a năpustit asupra lui. Filmarea pe care a publicat-o tânărul demonstrează că primarul minte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: