VIDEO Scandal monstru în aeroportul din Suceava: poliţiştii au venit să calmeze zeci de pasageri recalcitranţi, trimişi să ia avionul spre Italia din oraşe învecinate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeronava Wizz Air care trebuia să preia 180 de pasageri pentru a-i transporta în Italia a avut un mic incident la aterizarea în Suceava din cauza unui stol de păsări. Pilotul a decis să aştepte o echipă de service pentru a remedia problema, care nu a ajuns nici după trei ore.

Scandal în Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava. Cursa care trebuia să preia pasagerii pentru a-i transporta în Bologna, Italia, a avut parte de un mic indicent. La aterizare, aeronava a dat peste un stol de păsări şi a suferit mici defecţiuni.

Echipajul de la bord a cerut ajutorul colegilor care se ocupă de service pentru a remedia problema. Asta s-a întâmplat marţi, în jurul orei 13.00. Nici după trei ore de la incident, echipa de intervenţie nu a mai ajuns la faţa locului.

Compania aeriană le-a pus la dispoziţie pasagerilor microbuze pentru a se deplasa spre alte aeroporturi din ţară pentru a fi transportaţi pe cale aeriană la destinaţie.


Cei mai mulţi dintre pasageri s-au conformat. Aproximativ 20 de clienţi ai companiei au devenit recalcitranţi au refuzat să părăsească aerogara din Suceava. „Nu plecăm, nu plecăm, nu plecăm!”, au strigat pasagerii. „Nu i-au dat mamei mele nici măcar o sticlă cu apă”, ne-a spus fiul unei pasagere.

Ca să calmeze spiritele, angajaţii aeroportului i-au chemat Poliţia.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite