VIDEO Ce au păţit pasionaţii de drift şi tuning care se dădeau în stambă într-o parcare. Poliţiştii i-au blocat pe şoferi

VIDEO Ce au păţit pasionaţii de drift şi tuning care se dădeau în stambă într-o parcare. Poliţiştii i-au blocat pe şoferi

Poliţiştii au prins mai mulţi şoferi făcând drifturi pe şoseaua de centură a Sucevei, care în prezent nu este dată în folosinţă. Parcarea a fost blocată, participanţii la întâlnire au fost legitimaţi, iar unii au fost amendaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Suceava au identificat în parcarea amenajată adiacent sensului de mers Pătrăuţi-Şcheia a variantei ocolitoare câteva zeci de autoturisme şi persoane aflate în respectivele vehicule şi în proximitatea acestora. Ulterior, la nivelul Poliţiei Suceava s-a dispus măsura constituirii cu operativitate a unui dispozitiv de ordine publică pentru a se preveni şi combate eventuale încălcări la regimul rutier, dar şi pentru a se asigura un climat optim de ordine şi linişte publică.

Totodată, s-a solicitat sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al forţelor Inspectoratului de Jandarmi. Astfel, în urma activităţilor specifice derulate de poliţişti, pe carosabil au fost identificate urme circulare de rulare/frânare specifice manevrelor de tip drift, iar din cercetări s-a stabilit faptul că persoanele prezente la faţa locului s-au adunat prin utilizarea reţelelor de socializare WhatsApp şi Facebook. 

 Activităţile derulate de poliţişti şi jandarmi la faţa locului s-au concretizat în legitimarea a 30 de persoane şi verificarea a aproximativ 30 de vehicule, verificarea cu aparatul etilotest a 15 conducători auto şi aplicarea a 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.040 de lei.

Amenzile au fost date în principal pentru montarea de anvelope cu alte dimensiuni decât cele prevăzute în certificatul de înmatriculare, aplicarea de folii neomologate pe geamurile laterale şi parbriz care estompează sau reduc vizibilitatea, atât din interior, cât şi din exterior şi lipsa R.C.A.-ului. De asemenea, poliţiştii au reţinut un permis de conducere, au retras trei certificate de înmatriculare şi au ridicat un set de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: