VIDEO Ninge abundent la Suceava. Circulaţia, îngreunată pe drumurile din zona de munte a judeţului

VIDEO Ninge abundent la Suceava. Circulaţia, îngreunată pe drumurile din zona de munte a judeţului

Ninge abundent la Suceava. FOTO: Dinu ZARĂ

Ninge abundent, începând de vineri dimineaţă, în judeţul Suceava. Mai multe tiruri sunt blocate, vineri dimineaţă, între localităţile Vatra Moldoviţei şi Suceviţa din judeţul Suceava, la kilometrul 31 al DN 17A, din cauza zăpezii, informează Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de vineri dimineaţă ninge abundent în judeţul Suceava. Mai multe tiruri sunt blocate, vineri dimineaţă, între localităţile Vatra Moldoviţei şi Suceviţa din judeţul Suceava, la kilometrul 31 al DN 17A, din cauza zăpezii, informează Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Tirurile urmează să fie tractate de utilaje de deszăpezire.

Poliţiştii de la Rutieră recomandă şoferilor care circulă pe DNA 17A sau pe altele pe care există zăpadă să aibă montate anvelope de iarnă.

Un număr de 12 judeţe din nordul, centrul şi estul ţării, inclusiv Suceava, se află până sâmbătă la ora 8.00 sub cod galben de ploi şi ninsori, potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meterologie (ANM).

Atenţionarea vizează judeţele Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Neamţ, Botoşani, Suceava, Iaşi, Bacău şi Vrancea.

ANM precizează că, în intervalul menţionat, va continua să plouă în jumătatea de est a ţării, iar în nordul Moldovei se vor cumula cantităţi de apă de până la 25-35 de litri pe metrul pătrat. În zona de munte, îndeosebi a Carpaţilor Orientali, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.

Alte ştiri din Suceava:

VIDEO Mohamed Tomescu, un tânăr sirian din comuna Vama, eroul unui film prezent la Festivalul Internaţional Visions du Réel din Elveţia

ÎPS Pimen, spion al Securităţii în SUA, Germania şi Israel, turnător la Mănăstirea Putna

Accesul vizitatorilor în Cetatea de Scaun a Sucevei, interzis până în august

FOTO Gara Iţcani, edificiu spectaculos al arhitecturii austriece, lăsată de CFR să se transforme într-o ruină

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările