VIDEO Ministrul Culturii, despre Simona Halep şi clipul despre pandemie: „Este o fiinţă deschisă şi a abordat problema cu simplitate, fără fiţe“

VIDEO Ministrul Culturii, despre Simona Halep şi clipul despre pandemie: „Este
o fiinţă deschisă şi a abordat problema cu simplitate, fără fiţe“

FOTO: wowbiz.ro

Guvernul a făcut un clip de conştientizare a opiniei publice despre importanţa respectării regulilor de igienă şi de distanţare socială. În înregistrare apar persoane publice, politicieni, sportivi. . „Suntem doar nişte oameni... Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată”, este parte din mesajul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne alături de montajul video.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, susţine că nu a fost deloc greu să o convingă pe Simona Halep, nr. 2 WTA, să apară într-un clip video realizat pentru conştientizarea riscurilor pandemiei de coronavirus. Printre protagonişti se mai află Bogdan Gheorghiu, secretarul de stat Raed Arafat, Camelia Potec şi cântăreţii Irina Rimes şi Marcel Pavel.

Într-o intervenţie telefonică la Radio Top, suceveanul Bogdan Gheorghiu a afirmat că videoclipul a fost făcut la iniţiativa Ministerului Culturii şi că a discutat personal cu Simona Halep pentru a se alătura campaniei. El a spus: „În urma unei discuţii foarte simple, Simona a acceptat din prima. Este o fiinţă foarte deschisă şi a abordat problema cu simplitate, fără fiţe. S-a comportat într-adevăr ca un om. Simona s-a filmat acasă, iar restul filmărilor s-au făcut într-un studio. Simona a acceptat fără rezerve, fără să pună absolut nici o condiţie. Mi-a zis că vrea să se alăture acestei campanii, fiindcă este una lăudabilă”.

 

Bogdan Gheorghiu a menţionat că nici unul dintre participanţii la campania de conştientizare „Sînt doar un om” nu a luat vreun ban, iar costurile de filmare şi montare au fost suportate de un sponsor. „Suntem doar nişte oameni... Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată. Cu încredere, solidaritate, respect şi înţelegere VOM REUŞI! Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta... ÎMPREUNĂ!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne alături de montajul video.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: