VIDEO Melodia „Cântă Cucu-n Bucovina“, hit pe internet în interpretarea unei chinezoaice

VIDEO Melodia „Cântă
Cucu-n Bucovina“, hit pe internet în interpretarea unei chinezoaice

Tânăra care interpretează “Cântă Cucu-n Bucovina”

O tânără din China face senzaţie pe internet după ce un filmuleţ în care ea interpretează melodia „Cântă Cucu-n Bucovina“  a fost făcut public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un filmuleţ postat pe internet în care o tânără din China interpretează melodia „Cântă Cucu-n Bucovina“ face senzaţie pe internet.

Adrian Băzăvan, un tânăr prezent la festivalul studenţesc organizat la Beijing, a postat şi el acelaşi filmuleţ pe pagina sa de Facebook împreună cu mesajul: "Cântă Cucu-n Bucovina" la Beijing - interpretat de 2 chinezi şi un ceh - reprezintă frumoasa Republica Moldova. Pe fundal scrie în chineză că România şi Moldova sunt Una.

Publika TV a arătat că ideea le-a aparţinut unor studenţi români şi moldoveni care învaţă la Beijing. Unul dintre studenţii prezenţi la festival a precizat că  solistei chineze nu i-a fost greu să înveţe versurile piesei, întrucât ea studiază de ceva timp limba română. 

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările