VIDEO Instructor auto filmat pe ascuns în timp ce negocia şpaga pentru permisul auto. Câţi bani i-a pretins unei candidate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de examinare pregătită de examen FOTO Adevărul
Maşină de examinare pregătită de examen FOTO Adevărul

O tânără din judeţul Suceava, care a dat examenul pentru obţinerea permisului de conducere, susţine că instructorul auto i-a sugerat să-i dea bani poliţistului examinator ca să fie sigură că va fi declarată admisă.

Tânăra a făcut şcoala de şoferi cu un instructor din oraşul Cajvana al judeţului Suceava. Bărbatul i-a sugerat candidatei să pregătească 400 de euro, şpaga pentru poliţistul examinator. Tânără a fost declarată admisă la proba traseului şi ar fi trebuit să aducă banii după examen. După probă, rudele fetei i-au cerut explicaţii instructorului cu privire la banii pe care-i ceruse pentru poliţist. Întreaga discuţie a fost filmată cu o cameră ascunsă.

În înregistrere se aude cum, la început, instructorul încearcă să evite subiectul, spunând că astfel de discuţii n-ar trebui să aibă loc în spaţii publice, dar, ulterior, a recunoscut că i-a sugerat candidatei să pregătească banii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite