VIDEO Imagini şocante în curtea unui liceu: elev bătut cu sălbăticie de alt elev şi de tatăl acestuia

VIDEO Imagini şocante în curtea unui liceu: elev bătut cu sălbăticie de alt elev şi de tatăl acestuia

FOTO Realitatea de Suceava

Un incident de o violenţă extremă s-a petrecut, în urmă cu două zile, în curtea unui liceu din Suceava, când un elev a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de alt adolescent cu care ar fi avut o altercaţie şi de tatăl acestuia.

Incidentul s-a petrecut joi, la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu", din centrul comunei sucevene Dumbrăveni, potrivit Realitatea de Suceava.

Incidentul a fost filmat de un martor, iar imaginile au fost transmise reporterilor Realitatea de Suceava.

Imaginile, cu un puternic impact emoţional, arată cum un elev şi tatăl acestuia se apropie de un grup de elevi care stăteau pe o bancă în curtea şcolii, iar bărbatul adult îl loveşte din senin pe elevul cu care fiul său ar fi avut o altercaţie. Pe imagini se vede cum ulterior adultul îl imobilizează pe băiatul fără apărare şi îi cere apoi fiului său să-l lovească. „Dă-i!", îşi încurajează tatăl fiul să lovească victima.

Cei doi îl lovesc de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, înjurându-l de mai multe ori şi folosind cuvinte licenţioase, până când tânărul reuşeşte să fugă.

Cel mai probabil, elevul ar fi fost bătut din răzbunare, după ce ar fi avut un conflict cu celălalt băiat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: