VIDEO Cum i-a obligat o femeie instructor auto pe doi şoferi să dea cu spatele 200 de metri după ce-au intrat pe contrasens: „Eşti un şofer de doi lei!“

VIDEO Cum
i-a obligat o femeie instructor auto pe doi şoferi să dea cu spatele 200 de metri după ce-au intrat pe contrasens: „Eşti un şofer de doi lei!“

FOTO: captură video

Femeia intructor auto se afla cu un elev în maşină pe strada Aron Pumnul din cartierul Iţcani al municipiului Suceava şi s-au intersectat cu două maşini care circulau pe contrasens. Instructorul i-a cerut elevului să-şi continue deplasarea, obligându-i astfel pe cei doi care au încălcat legislaţia rutieră să dea cu spatele aproximativ 200 de metri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut marţi, 9 aprilie, pe strada Aron Pumnul din municipiul Suceava, care este cu sens unic. Instructorul auto Alina Ciubotaru se afla în maşină împreună cu un elev. Cei doi circulau regulamentar, când s-au intersectat cu alţi doi şoferi, care au pătruns pe constrasens. 

Unul dintre cei care au încălcat legislaţia rutieră nu numai că i-a cerut elevului care se afla la volan să îl lase să treacă, i-a adresat injurii şi intructorului auto. Atunci Alina Ciubotaru şi-a îndemnat elevul să îşi continue deplasarea cu respectarea prevederilor legale şi i-a obligat pe cei doi care au pătruns pe contrasens să dea cu spatele aproximativ 200 de metri. Intrutorul auto a filamat întâmplarea şi a postat imaginile pe Facebook.

„Eşti şofer de doi lei, nici măcar nu ştii să dai cu spatele”, este remarca pe care a făcut-o intructorul auto în timp ce şoferul care i-a adresat injurii îşi conducea maşina cu spatele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: