VIDEO Clovnul Bobo candidează la funcţia de primar şi face circ la conferinţele de presă ale celorlalţi: „Nu mai vreau să fiu om”

VIDEO Clovnul Bobo candidează la funcţia de primar şi face circ la conferinţele de presă ale celorlalţi: „Nu mai vreau să fiu om”

Andrei Neşculescu, creatorul personajului „Clovnul Bobo”, în genunchi la o conferinţă PSD FOTO:O.Şlemco

Cunoscut în mai multe colţuri ale ţării drept clovnul Bobo, Andrei Neşculescu şi-a dat demisia din PNL şi a decis să candideze independent pentru funcţia de primar al Sucevei. În loc să organizeze evenimente electorale proprii, el preferă să întrerupă conferinţele  contracandidaţilor săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrei Neşculescu este un sucevean în vârstă de 40 de ani, tată a patru copii, creatorul personajului „clovnul Bobo".  Deghizat în clovn, suceveanul îi distrează pe copii prin parcuri sau locuri de joacă, uneori gratis, alteori contra cost. 

În 2019, clovnul Bobo a participat la o ediţie a emisiunii iUmor şi a reuşit să-i scoată din sărite şi pe Mihai Bendeac şi pe Cheloo. Bobo i-a spus lui Bendeac că-n Bucovina este numărul 1 la distracţie. Actorul i-a transmis: „Eşti o jignire pentru ceea ce înseamnă clovn. Ai un talent uluitor de a agresa publicul. Numărul a fost îngrozitor de prost”. 

Andrei Neşculescu a fost membru PNL în ultimii 17 ani, ba chiar a făcut echipă cu primarul în funcţie, Ion Lungu. Toamna trecută, el a pus un grup de copii să-l ovaţioneze pe Lungu, la inaugurarea unui loc de joacă.

La începutul acestui an, Neşculescu a demisionat din PNL, a strâns semnături şi acum candideză independent pentru funcţia de primar al municipiului Suceava.

El nu organizează încă conferinţe de presă pentru a-şi exprima nemulţumirile sau pentru a prezenta o strategie de dezvoltare a oraşului, ci preferă să întrerupă şi să facă circ la conferinţele de presă ale contracandidaţilor săi. În ultimele două zile, a întrerupt două conferinţe de presă ale  candidatului  PSD la funcţia de primar al Sucevei, Dan Ioan Cuşnir.

Marţi, 15 septembrie, Neşculescu s-a lăsat în genunchi în faţa camerelor de filmat şi i-a cerut lui Cuşnir să spună ce a făcut pentru Suceava. Cuşnir nu i-a răspuns, a preferat să se retragă din faţa microafoanelor. Pe de altă parte, un jurnalist din presa locală i-a cerut candidatului independent să se retragă şi să fie om. Atunci Neşculescu a spus că nu mai vrea să fie om. 

Miercuri, 16 septembrie, Andrei Neşculescu a venit neinvitat la conferinţa de inaugurare a unei rute alternative a municipiului Suceava, susţinută de Ion Lungu, candidat PNL la funcţia de primar, Gheorghe Flutur, candidat PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi parlamentarul Ioan Balan.

De această dată candidatul independent nu a întrerupt conferinţa, ci doar a perturbat-o, manifestându-se zgomotos în spatele jurnaliştilor.

La sfârşitul conferinţei, Ion Lungu a plecat,  iar Ioan Balan a rămas să vorbească cu Neşculescu. Întrebat de ce a părăsit Andrei Neşculescu partidul din care a făcut parte timp de 17 ani, Balan a spus că şi-a dorit funcţia de primar, iar partidul nu a fost de acord să-l lase să candideze. În replică, Neşculescu a spus că el a cerut un loc eligibil pe lista consilierilor locali. 

Clipurile în care Neşculescu întrerupe conferinţele de presă au fost publicate şi pe Facebook. Unii dintre cei care le-au văzut opinează că înscrierile în competiţiile electorale ar trebui să fie condiţionate de rezultatul testului psihiatric.

„Propun pentru viitor şi un control psihiatric al candidaţilor!”, a comentat Dana Maxim.

VĂ recomandăm să citiţi şi:

Cum au rezolvat canadienii problema măştilor în sala de clasă. Conceptul salvator care le permite elevilor să respire liber la ore

VIDEO „Mama mea e procuror. O să muriţi!” Imagini de la reţinerea tinerei care a bătut nouă persoane, dintre care patru poliţişti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: