VIDEO Ce pensie are bătrânul surprins în timp ce jumulea de viu un porumbel în centrul Sucevei

VIDEO Ce
pensie are bătrânul surprins în timp ce jumulea de viu un
porumbel în centrul Sucevei

FOTO: ziardesuceava.ro

Instituţiile abilitate din Suceava au făcut o anchetă socială, în cazul familiei bătrânului care a fost surprins în timp ce schingiuia un porumbel în centrul oraşului. Bărbatul a fost întrebat ce va face cu păsărea şi a răspuns că vrea să o mănânce.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atât Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, cât şi Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Suceava au făcut anchete sociale după ce ziardesuceava.ro a publicat o înregistrare video în care se vede cum un bătrân de 86 de ani smulge penele unui porumbel viu, capturat din zona centrală a oraşului.

Autorul clipului l-a întrebat pe bătrân ce face cu pasărea şi acesta i-a răspuns că vrea să o mănânce. Practic răspunsul bărbatului a determinat autorităţile să afla în ce condiţii trăieşte acesta.

În urma anchetei, a rezultat că bărbatul este însurat. El şi soţia acestuia cresc un nepot în vârstă de 17 ani, care a rămas orfan de mamă la vârsta de cinci ani.

Bătrânul are o pensie de 2.000 de lei, iar soţia acestuia nu are niciun venit, familia fiind sprijinită financiar de rude.

Porumbelul chinuit a ajuns hrană pentru pisica familiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: