VIDEO Ce pensie are bătrânul surprins în timp ce jumulea de viu un porumbel în centrul Sucevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţiile abilitate din Suceava au făcut o anchetă socială, în cazul familiei bătrânului care a fost surprins în timp ce schingiuia un porumbel în centrul oraşului. Bărbatul a fost întrebat ce va face cu păsărea şi a răspuns că vrea să o mănânce.

Atât Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, cât şi Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Suceava au făcut anchete sociale după ce ziardesuceava.ro a publicat o înregistrare video în care se vede cum un bătrân de 86 de ani smulge penele unui porumbel viu, capturat din zona centrală a oraşului.

Autorul clipului l-a întrebat pe bătrân ce face cu pasărea şi acesta i-a răspuns că vrea să o mănânce. Practic răspunsul bărbatului a determinat autorităţile să afla în ce condiţii trăieşte acesta.

În urma anchetei, a rezultat că bărbatul este însurat. El şi soţia acestuia cresc un nepot în vârstă de 17 ani, care a rămas orfan de mamă la vârsta de cinci ani.

Bătrânul are o pensie de 2.000 de lei, iar soţia acestuia nu are niciun venit, familia fiind sprijinită financiar de rude.

Porumbelul chinuit a ajuns hrană pentru pisica familiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite