VIDEO Cântecul de jale compus în semn de protest faţă de cea mai mare aberaţie cu fonduri UE din România: „Bucovină, plai cu flori, nu vrem groapă de gunoi“

VIDEO Cântecul de jale compus în semn de protest faţă de cea mai mare aberaţie cu fonduri UE din România: „Bucovină, plai cu flori, nu vrem groapă de gunoi“

Tineri care protestează prin cântat faţă de amplasamentul gropii de gunoi. FOTO Captură video

Trei tineri au compus o melodie adaptată după piesa „Bucovină, plai cu flori”, prin care îşi arată nemulţumirea faţă de groapa de gunoi din Pasul Mestecăniş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei trei tineri au compus o melodie prin care atrag atenţia cu privire la amplasamentul gropii de gunoi din Pasul Mestecăniş.

Printre versurile melodiei se găsesc următoarele rânduri: „Cântă unii bată-i vina, că vor groapă-n Bucovina”, „Cântă unii, cântă şi-alţii şi-or cânta de după gratii”, „Bucovină, plai cu flori, nu vrem groapă de gunoi”.

Groapa de gunoi de la Pojorâta a fost terminate, iar reprezentanţii Consiliului Judeţean Suceava urmează să facă recepţia finală la groapa de gunoi din Pasul Mestecăniş, una dintre cele mai mari aberaţii construite cu bani europeni în ţara noastră, după ce staţia de epurare a fost finalizată. După recepţie, va mai fi nevoie de un operator şi groapa va deveni funcţională.

Constructorii au finalizat staţia de epurare a gropii de gunoi, astfel că lucrările au fost terminate. În groapa de gunoi au fost investite 27 de milioane de lei.

Această recepţie nu este sinonimă cu darea spre folosinţă, deoarece groapa de gunoi nu are încă un operator.

Zilele trecute, reprezentanţii unei case de avocatură din Cluj au depus o plângere penală la DNA împotriva mai multor funcţionari publici de la Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia de Sănătate Publică Suceava, Sucursala Regională de Căi Ferate Iaşi şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacău pentru că ar fi folosit documente false în proiectul care a vizat construirea gropii de gunoi din Pasul Mestecăniş.

Alte ştiri pe această temă:

Groapa de gunoi din vârful muntelui, anchetată de DNA. Funcţionarii publici de la mai multe instituţii publice, acuzaţi de fals şi abuz în serviciu

Ce conţine studiul de fezabilitate plătit înaintea construirii gropii de gunoi din vârful muntelui. Documentul, ignorat în totalitate la Consiliul Judeţean Suceava

VIDEO FOTO Cum a fost distrusă trecătoarea ce leagă Moldova de Ardeal pentru a face loc unei gropi de gunoi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările