VIDEO Bătrân filmat smulgând penele unui porumbel viu în centrul oraşului Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din Suceava a fost filmat în timp ce schingiuia un porumbel în zona centrala a municipiului Suceava. Clipul a fost publicat pe Facebook, unde l-au văzut şi poliţiştii, care s-au autosesizat şi l-au identificat pe făpaş.

În imaginile publicate de presa locală se vede cum un bătrân se deplasează pe o străduţă din zona centrală a Sucevei ţinând în mână un porumbel.

Fiind întrebat de persoana care filmează, de ce nu-i dă drumul porumbelului, bătrânul a răspuns că „nu are de ce să-i dea drumul acestuia”, îndepărtându-se de bloc şi a continuat deplasarea pe o alee.

Cel care a realizat filmarea a continuat să-l urmărească pe bătrân şi l-a surprins în timp ce-i smulgea penele porumbelului viu deasupra unor coşuri de gunoi.

Poliţiştii suceveni s-au autosesizat după ce clipul a ajuns în spaţiul public. Oamenii legii au identificat şi locul unde a fost schingiuit porumbelul şi făptaşul.


„În urma investigaţiilor efectuate şi a declaraţiei martorului ocular din data de 13.05.2020 care l-a filmat pe bătrân, a fost identificată persoana în cauză ca fiind Constantin M., de 86 ani, localnic. La adresa în cauză a fost identificată soţia făptuitorului, care a declarat verbal faptul că soţul ei nu se află la domiciliu, fiind plecat din localitate la un nepot. Aceasta a comunicat faptul că în data de 13.05.2020, soţul său a venit la domiciliu cu un porumbel în mână, iar la vederea acestuia soţia i-a solicitat să-l elibereze, lucru pe care acesta l-a şi făcut. De asemenea, femeia a precizat faptul că soţul ei suferă de mai multe afecţiuni medicale, printre care demenţă fără precizare (presenilă, senilă), sens în care a pus la dispoziţia organelor de poliţie mai multe acte medicale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Suceava.



  În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 25, alin. 1, lit. e, din Leg. 205/2004, privind Protecţia Animalelor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite