VIDEO Accident grav transmis în direct pe Facebook. Şoferul vinovat a intrat inexplicabil pe contrasens, iar ulterior a strigat după ajutor pentru mama lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav s-a produs vineri, 22 februarie, pe DN 17, în judeţul Suceava, pe raza localităţii Ilişeşti. Două maşini s-au ciocnit frontal. Momentul impatului a fost transmis în direct pe Facebook. În filmuleţ se aud ţipetele disperate ale victimelor.

În urma impactului, şase persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava. Una dintre victime era încarcetară. Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au ajutat-o să iasă din maşină.

Momentul impactului a fost transmis Live de pe un telefon care se afla într-un suport de pe bordul maşinii şoferului, care pare să se facă vinovat de producerea accidentului. În imagini se poate observa cum şoferul pătrunde pe contrasens şi loveşte o altă maşină care circulă regulamentar. După accident, şoferul ţipă disperat după ajutor, pentru că mama lui, rănită fiind, nu putea să iasă din maşină.

Imaginile au fost şterse de pe Facebook, după aproximativ trei ore de la publicare. Din cauza accidentului, traficul rutier pe DN 17, între localităţile Ilişeşti şi Păltinoasa, judeţul Suceava, a fost blocat în ambele sensuri timp de mai bine de o oră.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite