Vestea primită de primarul care a reclamat că toţi susţinătorii lui Orban au fost scoşi din delegaţia pentru Congres

Vestea
primită de primarul care a reclamat că toţi susţinătorii lui Orban au fost scoşi din delegaţia pentru Congres

Una dintre fotografiile publicate pe Facebook de primarul Neculai Miron, care se află în vacanţă, în Dubai. FOTO: Facebook/Neculai Miron

Primarul comunei Bosanci, din judeţul Suceava, va ajunge direct din Dubai la Congresul PNL, care va avea loc pe 25 septembrie, la Bucureşti. În urmă cu două săptămâni, alesul local declara că toţi susţinătorii lui Ludovic Orban au fost eliminaţi din delegaţia oficială. La momentul respectiv, primarul nu era pe lista participanţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a fost informat de colegii săi de partid că poate să participe la Congresul PNL de pe 25 septembrie, în calitate de delegat al organizaţiei judeţene Suceava a PNL. 

Alesul local a primit vestea în Dubai, unde se află într-o vacanţă împreună cu soţia sa. 

Surse neoficiale susţin că decizia includerii lui Miron pe lista delegaţilor a fost luată de Colegiul Director Judeţean, la propunerea preşedintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Anterior, primarul de la Todireşti, Mugurel Bosînceanu, care făcea parte din delegaţie, a informat conducerea  partidului că nu mai poate să vină la Congres şi astfel a rămas un loc disponibil.

Presa locală relatează că primarul nu a putut participa la şedinţa Colegiului nici măcar telefonic, pentru că se plimba cu un balon cu aer cald prin deşert.

În urmă cu două săptămâni, primarul Neculai Miron a scris pe Facebook că toţi susţinătorii lui Ludovic Orban au fost eliminaţi din delegaţia de la Congresul PNL. Atunci, alesul local nu se afla printre participanţii la eveniment.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările