Un tânăr român adoptat de o familie din SUA îşi caută mama biologică: „Vă rog pe toţi cei care citiţi aceste rânduri să nu o judecaţi pe mama mea“

Un
tânăr român adoptat de o familie din SUA îşi caută mama
biologică: „Vă
rog pe toţi cei care citiţi aceste rânduri să nu o
judecaţi pe mama mea“

Dragoş Alexandru Chihaia are 23 de ani şi locuieşte în Florida, SUA. În urmă cu două zile, a scris pe Facebook un anunţ emoţionant în care a arătat că s-a născut la Fălticeni, în judeţul Suceava, a fost adoptat de un cuplu american la vârsta de 2 ani, iar acum îşi caută mama biologică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dragoş Alexandru Chihaia s-a născut pe 10 iunie 1996, în Fălticeni, şi a fost adoptat la vârsta de 2 ani de o familie din Florida. Tânărul a postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook „The never forgotton Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României” în care şi-a spus povestea.

„M-am născut la data de 10 iunie 1996, în oraşul FĂLTICENI, judeţul Suceava, România. Numele meu a fost CHIHAIA DRAGOŞ ALEXANDRU. Din documentele mele de adopţie reiese că la foarte scurt timp după naştere am ajuns în grija statului român până când la vârsta de doi ani am fost adoptat în Florida, S.U.A.. Sunt în căutarea mamei mele biologice, CHIHAIA MIHAELA, acum în vârstă de 46 de ani. 

Pe atunci, mama mea locuia la ţară, într-o localitate din Suceava, cu părinţii şi fraţii ei doi mai mici. A terminat şcoala generală, apoi a rămas acasă o perioadă de timp ajutând familia în jurul casei. După naşterea mea, întreagă familie s-ar fi mutat într-o altă parte a ţării, o locaţie necunoscută, departe de orfelinatul în care am locuit. Urma mamei mele a fost pierdută încă de când mi-a dat naştere şi s-a externat fără mine”, transmite Dragoş.

El le-a cerut celor care i-au văzut postarea să o distribuie ca să-l ajute să-şi găsească părinţii.

“Vă rog foarte mult pe toţi cei care citiţi aceste rânduri să nu o judecaţi pe mama mea!! Sigur a avut o situaţie foarte dificilă şi probabil nu a avut sprijinul nimănui. Vreau aşa de mult să o găsesc, să o cunosc, să-i aud vocea, să-i dau o mare îmbrăţişare şi să îi spun cât de mult m-am gândit la ea. Vă rog faceţi asta pentru mine!! Ajutati-mă să-mi găsesc mama!!!

O singură DISTRIBUIRE poate duce direct la ea. Mulţumesc din suflet tuturor!!!”, a arătat tânărul.

În doar două zile, postarea a adunat peste 1.000 de comentarii şi peste 13.000 de distribuiri.

„Pe Dragoş l-am avut sub "aripa"mea mult timp deoarece i-am fost pe atunci educatoare la grupa nr4 al LEAGANULUI DE COPII SUCEAVA. Imi amintesc de plecările tuturor copiilor adoptati (inclusiv a lui) ,deoarece eram prezentă. Ma bucur să aud că este bine şi îmi doresc să îşi găsească "pacea".Detalii ar putea primi cred din arhivele Directiei Protectiei Copilului Suceava...”, a comentat Geno Cazac. 

Administratorul paginii a anunţat că tânărul şi-a găsit familia.

 


 


 


 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: