Un sucevean şi-a omorât nevasta, după care s-a spânzurat. Cei doi erau proaspăt divorţaţi din cauza geloziei exagerate a bărbatului

Un
sucevean şi-a omorât nevasta, după care s-a spânzurat. Cei doi erau proaspăt divorţaţi din cauza geloziei exagerate a bărbatului

Casa în care s-a produs teribila crimă, urmată de sinucidere. FOTO Dănuţ Zuzeac

Un bărbat de 51 de ani şi-a ucis soţia mai tânără cu un an, după care s-a spânzurat. Cei doi soţi erau divorţaţi de circa o lună, între ei având loc certuri frecvente din cauza geloziei bărbatului, care îi reproşa mamei copiilor săi că l-a înşelat. Descoperirea macabră a fost făcută de naşul de cununie a unuia dintre fiii speriaţi că niciunul dintre părinţi nu răspundea la telefon.

O crimă teribilă urmată de o sinucidere s-a produs într-o casă din municipiul Suceava. Un bărbat de 51 de ani şi-a omorât cu sânge rece fosta soţie, după care s-a spânzurat cu o sfoară de scările dintre etajele locuinţei.

Descoperirea macabră a fost făcută în seara zilei de 5 martie 2016, în jurul orei 22.50, când un bărbat din municipiul Suceava a sunat la 112 şi a anunţat că, pe la ora 22.40, un vecin de pe strada Traian Ţăranu a fost găsit spânzurat în locuinţa sa. O patrulă de ordine publică şi o echipă de la Biroul Investigaţii Criminale Suceava s-au deplasat la faţa locului, stabillind că în casa respectivă locuiesc Gheorghiţă Anghel, de 51 de ani şi soţia acestuia Elena Anghel, de 50 de ani, ambii din Suceava.

În livingul imobilului de la parter, de stâlpii scării ce duce la etajul superior al casei, a fost găsit cadavrul lui Gheorghiţă Anghel, cu o sfoară în jurul gâtului, bărbatul fiind îmbrăcat în pijama. Cu ocazia verificărilor făcute în celelalte camere ale locuinţei, la etaj, într-un dormitor a fost găsită soţia acestuia, Elena Anghel, care era întinsă pe podeaua camerei, fără suflare.

Din discuţiile purtate cu vecinii a reieşit că relaţiile dintre cei doi soţie erau tensionate după ce în luna februarie a acestui an au divorţat. Soţii Anghel se certau foarte des şi din câte se pare, cei trei copii ai lor, o fată plecată la muncă în străinătate, un băiat poliţist în Cristeşti, în judeţul Iaşi şi un alt fiu aflat la studii la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj, încercau să găsească o soluţie pentru ca Elena Anghel să se mute în alt loc. Motivul principal al certurilor se pare că ar fi fost gelozia lui Gheorghiţă Anghel, care îi reproşa Elenei Anghel că l-ar fi înşelat.

La data de 5 martie 2016, în jurul orei 22.30, Radu Anghel, fiul care locuieşte în judeţul Iaşi, l-a sunat pe naşul său de căsătorie şi l-a rugat să meargă la casa părinţilor săi, deoarece aceştia nu au răspuns toată ziua la telefon. Acesta a ajuns în scurt  timp la casa soţilor Anghel, a bătut la uşă, însă nu i-a deschis nimeni. După aceasta, s-a urcat cu o scară în balconul casei şi pe un geam deschis a pătruns în interior.

La parterul casei l-a găsit pe Gheorghiţă Anghel, spânzurat cu o funie de balustrada scărilor. Bărbatul a ieşit din imobil şi a sunat la 112 cerând sprijinul unui echipaj de ambulanţă şi a poliţiştilor. Oamenii legii au găsit la etajul casei o cameră încuiată, a cărei uşă au forţat-o, dând peste cadavrul Elenei Anghel, pe al cărei trup neînsufleţit erau mai multe urme de violenţă.

În urma examinării medicale a ambelor cadavre au fost găsite mai multe urme de violenţă. Elena Anghel avea mai multe leziuni pe mâini şi picioare, precum şi pe piept, gât şi la nivelul feţei. Gheorghiţă Anghel, în afară de rana provocată de sfoara cu care s-a spânzurat, avea răni pe mâini şi faţă.

Cadavrele celor doi soţi au fost duse la morga Spitalului Judeţean Suceava pentru a le fi efectuate necropsiile. Cu ocazia cercetărilor făcute la faţa locului, poliţiştii nu au găsit urme de forţare, uşile şi geamurile casei fiind încuiate prin interior. Verificările în acest caz au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de omor. 

Alte ştiri pe această temă:


Femeia din Bârlad, sfârtecată de soţ cu 36 de lovituri de cuţit, răzbunată după moarte: măcelarul, trimis în judecată pentru omor calificat

Crimă oribilă la Galaţi. Un bărbat i-a tăiat gâtul soţiei de faţă cu unul dintre copii, iar apoi a încercat să se sinucidă

Asasinatul care a cutremurat Brăila în anii '70. Un bărbat şi-a învăţat amanta cum să-i ucidă soţia, ducând-o la filme despre „crima perfectă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: