Un primar de la PSD a anunţat că-l susţine pe Klaus Iohannis: „Sunt catolic de origine germană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul PSD al comunei Păltinoasa, din judeţul Suceava, Eduard Wendling, a scris pe contul său de Facebook că-l susţine pe candidatul PNL la prezidenaţiale, Klaus Iohannis. Alesul local i-a îndemnat pe locuitorii comunei pe care o administrează să-i urmeze exemplul.

Eduard Wendling a devenit primarul comunei Păltinoasa în anul 2016, după ce a candidat din partea Partidului Social Democrat. Totuşi, mandatul  nu l-a împiedicat să aibă o altă opţiune politică la alegerile prezidenţiale, faţă de ce a partidului din care face parte. Dimpotrivă, alesul local a scris pe contul său de Facebook că-l susţine pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, în al doilea tur al alegeilor prezidenţiale. 

„Locuitori ai comunei Păltinoasa.. haideţi cu toţii.. cu mic şi mare, duminică la vot. Lăsăm orgoliile, lăsăm invidia şi mândria, votăm împreună pentru comunitatea noastră. Personal garantez dezvoltarea comunei într-un alt mod, mai intens şi mai amplu dacă votăm Klaus Iohannis!!!”, a transmis primarul. 

Eduard Wendling susţine că l-a votat pe Klaus Iohannis şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Întrebat de ce nu o spijină pe  Viorica Dăncilă, primarul a declarat: „Eu nu fac politică. Eu îmi aleg oamenii care sprijină cu fapta comuna mea. Când nu primeşti nimic, îţi cauţi de drum. Eu sunt catolic de origine germană”, a arătat alesul local. 

Contactat telefonic, preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Ioan Stan, a declarat că ştie că Eduard Wendling îl susţine pe Klaus Iohannis. „Trăim într-un stat democratic. A împărţit şi pliante de susţinere în comună. Este democraţie, este opţiunea sa. Noi vom vedea ce măsuri vom lua după alegerile prezidenţiale”, a declarat sursa citată. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite