Un poliţist tânăr s-a spânzurat în propria locuinţă. Motivul pentru care ar fi recurs la gestul necugetat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist în vârstă de 28 de ani, din oraşul Milişăuţi al municipiului Suceava, şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul care îşi desfăura activitatea la postul de Poliţie de la Dorneşti a fost găsit fără suflare în propria locuinţă.

Gheorghe Daniel Dumitrescu ar fi decis să-şi ia viaţa în urma unor certuri cu soţia. Femeia l-ar fi păsăit, şi-ar fi făcut bagajul şi ar fi plecat să locuiască cu mama sa.

Gheorghe Luţa, primarul comunei Dorneşti, ne-a declarat că a auzit de la săteni despre cele întâmplate. El a spus că poliţistul era divorţat şi că s-a recăsătorit de curând. „Probabil a făcut o depresie”, a spus alesul local.

„În această dimineaţă, şeful Postului de Poliţie Dorneşti, observând faptul că al său coleg în vârstă de 28 de ani nu a ajuns la serviciu, l-a contactat telefonic pe acesta. Ulterior, s-a deplasat la domiciliul acestuia constatând faptul că acesta era decedat, în urma unui act suicidal comis cel mai probabil pe parcursul nopţii. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat comisarul şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Gheorghe – Daniel Dumitrescu era angajat la Postul de Poliţie din Dorneşti din anul 2015 de când a terminat şcoala.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite