Un individ care şi-a stins ţigara pe faţa soţiei a ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Incidentul s-a petrecut în municipiul Câmpulung Moldovenesc, din judeţul Suceava. Soţul în vârstă de 36 de ani şi-a lovit soţia în repetate rânduri în faţa unui magazin din oraş, după care a ars-o cu ţigara pe obraz.

Agresiunea s-a produs deşi femeia avea un ordin de protecţie emis de prin sentinţa civilă nr. 79/11.02.2021 a Tribunalului Suceava, care nu îi permitea soţului său să se apropie de ea sau de membrii familiei sale. 

Cu toate acestea, pe 7 aprilie 2021, în intervalul orar 15.04 – 15.18, bărbatul în vârstă de 36 de ani s-a întâlnit cu soţia sa pe rampa de aprovizionare a unui magazin din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a lovit-o de mai multe ori cu piciorul, i-a aplicat o palmă, după care şi-a stins ţigara pe obrazul drept al femeii.

După ce a fost agresată, victima a sunat la Poliţie, iar oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violenţă în familie” şi „încălcarea măsurilor dispuse prin Ordinul de protecţie”.

 Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc cu propunere de aresare preventivă. Fără să stea prea mult pe gânduri, magistraţii au dispus arestarea preventivă a bătăuşului pentru 30 de zile,

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Încă două nave au eşuat în Canalul Suez. De ce se întâmplă tot mai des asta VIDEO

Drama lui Nicuşor, copilul găsit la 24 ore de la dispariţie. „Nici la poartă să se joace cu copiii nu-l lăsau“ VIDEO

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite