Un violator proaspăt eliberat condiţionat din închisoare a abuzat sexual o bătrână pe care o ajuta la treburile gospodăreşti

Un violator proaspăt eliberat condiţionat din închisoare a
abuzat sexual o bătrână pe care o ajuta la treburile gospodăreşti

Un violator proaspăt eliberat din închisoare a violat o bătrână de 78 de ani. FOTO Adevărul

Buleţică Menix (38 de ani), din comuna Mălini, judeţul Suceava, eliberat în urmă cu două luni de zile din penitenciar, unde a executat o pedeapsă de patru ani şi opt luni de închisoare pentru viol, s-a întors după gratii după ce a abuzat sexual de o consăteancă în vârstă de 78 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un violator proaspăt eliberat din închisoare unde a ispăşit o pedeapsă tot pentru viol a ajuns în Arestul IPJ Suceava după ce a abuzat o bătrână din comuna Mălini. La data de 11 februarie 2015, Buleţică Menix, de 38 de ani, din localitate, a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava la patru ani şi opt luni de închisoare pentru viol, după ce a abuzat o bătrână.

După mai bine de doi ani şi jumătate de închisoare, acesta a fost eliberat de către Judecătoria Găeşti, care la data de 5 octombrie 2017 a aprobat cererea sa de eliberare condiţionată. Văzându-se în libertate, Buleţică Menix şi-a reluat apucăturile, violând o altă bătrână din comuna Mălini.

În dimineaţa zilei de 12 decembrie 2017, la ora 08.20, o femeie din comuna Mălini a anunţat prin 112 faptul că a găsit-o pe vecina ei, Elisabeta G. (78 de ani), din aceeaşi localitate, căzută în curtea locuinţei sale.

În urma verificărilor făcute de poliţişti a reieşit că bătrâna avea leziuni la nivelul feţei, iar din declaraţia acesteia a rezultat faptul că în dimineaţa zilei de 12 decembrie a.c., în jurul orei 03.00, a ieşit din casă cu intenţia de a merge la toaletă, pentru ca mai apoi să dea de mâncare animalelor din gospodărie.

În momentul în care a deschis uşa de la grajd, ea a fost lovită de un bărbat, iar după ce căzut, autorul a întreţinut cu aceasta un raport sexual normal, împotriva voinţei ei. Bătrâna a precizat că nu şi-a dat seama cine a fost agresorul ei.

Având în vedere leziunile pe care le prezenta victima, a fost chemată o ambulanţă la faţa locului, femeia fiind transportată la Spitalul municipal Fălticeni, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Aceasta a fost examinată din punct de vedere medico – legal, constatându-se că victima prezintă leziuni superficiale şi totodată urme ale unui raport sexual.

A violat bătrâna ce îi oferea bani de mâncare

Din cercetări făcute de oamenii legii a rezultat că principalul suspect este Buleţică Menix (38 de ani), din localitate, care a fost văzut de mai mulţi martori în curtea bătrânei, în cursul zilei de 11 decembrie a.c.. Acesta a fost eliberat în urmă cu circa două luni de zile din închisoare, unde a executat o pedeapsă de patru ani şi opt luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol asupra unei femei în vârstă.

Anchetatorii au mai stabilit că Buleţică Menix o ajuta ocazional, contra cost, pe Elisabeta G. la diferite activităţi gospodăreşti. În noaptea comiterii violului, el a consumat băuturi alcoolice la locuinţa unui vecin. Individul a fost găsit pe raza comunei Mălini, fiind dus la sediul poliţiei pentru audieri. Deşi iniţial a declarat că în noaptea comiterii faptei a fost acasă, Buleţică Menix a recunoscut violul comis.

El a declarat că după ce consumat băuturi alcoolice la locuinţa unui vecin a mers la locuinţa bătrânei situată la circa un kilometru de domiciliul său şi a sărit gardul, intrând în curte. Menix a aşteptat circa jumătate de oră pentru ca femeia să iasă din casă, cunoscându-i obiceiul acesteia de a se trezi, în jurul orei 03.00 dimineaţă pentru a da de mâncare la animale. Agresorul i-a pus mâna la gură ca să nu ţipe şi a violat-o. După comiterea faptei, acesta a plecat acasă şi s-a culcat.

În baza probelor administrate la dosar, suspectul Buleţică Menix a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol. Astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoria Fălticeni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, magistraţii emiţând pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Violatorul a fost introdus în Arestul din cadrul IPJ Suceava. 

Alte ştiri pe această temă:

O adolescentă de 15 ani acuză că a fost violată de doi prieteni. Victima a încercat să se sinucidă de ruşine

Un violator liberat cu Legea recursului compensatoriu a violat o femeie în centrul Capitalei

VIDEO Monstru cu chip uman. Şi-a violat fratele mai mic, de ciudă că era febleţea mamei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările