Un tânăr a fost călcat cu tractorul şi bătut de mai mulţi indivizi înarmaţi cu pari şi arme de vânătoare

Un tânăr a fost călcat cu
tractorul şi bătut de mai mulţi indivizi înarmaţi cu pari şi arme de vânătoare

Tânărul călcat cu un tractor şi bătut de mai mulţi indivizi. FOTO www.monitorulsv.ro

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Zvoriştea, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a primit o corecţie soră cu moarte din partea mai multor indivizi.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 27 iunie 2018, un tânăr de 25 de ani, care lucrează la o fermă din comuna Zvoriştea, a fost rupt în bătaie de mai mulţi indivizi înarmaţi cu pari şi arme de vânătoare. Agresorii l-ar fi căutat pe proprietarul fermei, un anume Dumitru Ursăciuc, însă acesta a reuşit să fugă înainte ca bătăuşii să pună mâna pe el.

Angajatul său, care lucrează cu ziua de mai mult timp la fermă, a fost prins de către agresori, care l-au călcat intenţionat cu tractorul, după care l-au bătut până l-au lăsat inconştient.

„Ajuns la spital, Florin Valentin Rotariu a fost internat de urgenţă, iar diagnosticul pus a fost destul de cutremurător: politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, plagă parietală stângă, contuzie coloană cervico-dorso-lombară, fractură pumn stâng, contuzie femur stâng şi gleznă stângă”, au arătat cei de la Monitorul de Suceava.

Bătăuşii nu s-au oprit aici. Ei l-au căutat pe Ursăciuc la el acasă, însă nu au reuşit să dea de el. Acesta ar fi fost ameninţat cu moartea de mai mulţi apropiaţi de-ai unui anume Irimia Amariţei, un individ ce are concesionată păşunea din Zvoriştea, arată Monitorul de Suceava.

„Irimia are 13 hectare de păşune concesionată de la Primăria Zvoriştea, iar Ursăciuc nu are nici o palmă de teren şi cred că de la asta a plecat totul. S-or descurca ei, că sunt maturi”, a declarat pentru Monitorul de Suceava primarul din Zvoriştea, Constantin Barariu.


Alte ştiri pe această temă:

Reglare de conturi între două clanuri de romi din municipiul Satu Mare

VIDEO Poliţişti bătuţi şi cu uniforma ruptă în timp ce încercau să încătuşeze mai mulţi tineri recalcitranţi. Agresorii au fost calmaţi cu trupele de mascaţi

Bătrân de 82 de ani, omorât în bătaie de bărbatul în grija căruia se afla

citeste totul despre: