Un sucevean a distrus cu parul o cabană din Rarău căutându-şi iubita pe care o credea dispărută

Un sucevean a distrus cu parul o cabană din Rarău căutându-şi iubita pe care o credea dispărută

Cei doi tineri au fost sancţionaţi. Foto arhivă

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tânărul a distrus mai multe uşi şi geamuri ale cabanei, lovindu-le cu un par, dar şi caroseria şi geamurile a două autoturisme. Iubita sa plecase cu tot cu autoturismul lor la cumpărături în Pojorâta fără să-l anunţe pe tânărul panicos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astă noapte, în jurul orei 02.00, lucrători ai Postului Jandarmi Montan Câmpulung Moldovenesc şi ai Poliţiei au intervenit la o cabană din Rarău, unde un tânăr băut ameninţa turiştii şi provoca distrugeri.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că ieri, în jurul orei 22.00, Cătălina B., de 25 de ani, din Timişoara, turistă cazată la Cabana Rarău, s-a deplasat cu autoturismul spre localitatea Pojorâta pentru cumpărături, fără a informa despre acest lucru pe prietenul său, Tiberius L., de 33 de ani, din comuna Frumosu, cazat la aceeaşi cabană. După puţin timp, acesta din urmă, sesizând lipsa prietenei sale, a devenit agresiv şi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a adresat ameninţări şi cuvinte jignitoare turiştilor, întrebându-i totodată dacă au cunoştinţă despre dispariţia prietenei sale şi a autoturismului său“, a precizat Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Suceava.

Tânărul turmentat a distrus mai multe uşi şi geamuri ale cabanei, lovindu-le cu un par, dar şi caroseria şi geamurile a două autoturisme parcate în preajma unităţii de cazare. „De asemenea, a apelat numărul 112, reclamând faptul că i-a fost sustrasă maşina şi că prietena sa a dispărut pe munte. La acelaşi număr au apelat şi turiştii şi personalul cabanei, care au sesizat actele de tulburare a ordinii şi liniştii publice“, a menţionat reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Suceava.

Două echipaje de ordine şi siguranţă publică s-au deplasat la cabană, găsindu-i atât pe Tiberius L., cât şi pe şi Cătălina B. în autoturismul acestora. Cei doi au fost conduşi la cabană în vederea verificărilor, unde tânăra s-a apucat să-i insulte pe turişti.

În cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea continuării cercetărilor. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a lui Tiberius L. pentru alarmarea fără motiv a forţelor de ordine prin intermediul numărului 112, iar Cătălina B. a fost sancţionată contravenţional pentru tulburarea ordinii publice.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările