Un şofer şi-a parcat maşina pe marginea drumului european 85 şi a găsit-o bucăţi. „Rog din suflet să mă anunţe cine a văzut ceva“

Un şofer şi-a parcat maşina pe marginea drumului european 85 şi a găsit-o bucăţi. „Rog din suflet să mă anunţe cine a văzut ceva“

Maşina grav avariată FOTO Valeriu Vicol / Facebook

Prietenii şoferului ghinionist îl caută pe făptaş. Ei au publicat pe Facebook fotografii cu maşina avariată şi fac apel la cei care deţin informaţii despre accident să anunţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maşina a fost parcată în faţa Pensiunii „Stibina”, din comuna Spătăreşti a judeţului Suceava. Este vorba despre un VW Golf IV.

Proprietarul şi-a găsit maşina avariată vineri seară, 11 ianuarie, în jurul orei 20.00. Făptaşul este încă necunoscut.

Proprietarul maşinii crede că autovehiculul a fost lovit de remorca unui TIR. Pensiunea se află pe drumul E 85, intens circulat de maşinile de mare tonaj.

Prietenii şoferului păgubit îl caută pe făptaş pe Facebook. Ei fac apel la cei care deţin informaţii despre accident să anunţe.

„Rog din suflet cine are ceva indicii sau a văzut ceva să mă anunţe...”, a scris pe Facebook Valeriu Vicol. Postarea a fost distribuită în grupul „Atenţie Poliţia”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, ne-a declarat că proprietarul maşinii nu a depus o plângere pentru identificarea celui care i-a distrus maşina.  

citeste totul despre: