Un poliţist a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit în cap cu o sabie de un traficant de droguri în timpul unei percheziţii

Un poliţist a
ajuns în comă la spital după ce a fost lovit în cap cu o sabie de un traficant de droguri în timpul unei
percheziţii

Poliţistul Ciprian Sfichi. FOTO Facebook/ Bogdan Bănică

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit cu o sabie în cap în timpul unei percheziţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 10.20: Poliţistul Dan Ciprian Sfichi, lovit cu o sabie în cap, este transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi, unde va fi internat la Spitalul de Neurochirurgie. Acesta a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral sever, plagă tăiată fronto – temporo – parietală dreapta”. După computerul tomograf făcut la Spitalul Judeţean Suceava s-a evidenţiat dilacerare cerebrală.

UPDATE 09.40: Alexandru Huţuleac, de 28 de ani, din municipiul Rădăuţi, este interlopul care l-a lovit cu sabia în cap pe poliţistul Dan Ciprian Sfichi. Atacatorul este cunoscut în zonă pentru că se ocupă cu traficul de droguri de mai mulţi ani de zile. În vara anului trecut, acesta a fost arestat împreună cu mai mulţi indivizi din zona Rădăuţi, după ce au alimentat cu droguri peste 300 de tineri din Suceava.

UPDATE ora 09.15: „Este o întâmplare nefericită. Se face tot ce se poate pentru salvarea poliţistului, urmând să fie transportat la un spital din Iaşi, iar în cazul unei intervenţii neurochirurgicale va fi transferat la un spital universitar. Astfel de situaţii pot fi prevenite şi eu am făcut tot ce tine de minister în sensul acesta. Poate acum, în ultimul ceas, vom înţelege să adoptăm un set de măsuri care să-I protejeze pe poliţişti atunci când sunt în misiune. Poate că de acum vor înceta speculaţiile care sunt în spaţiul public şi care spun mai degrabă că vrem să dăm putere poliţiştilor. Nu vrem să dăm putere poliţiştilor, ci vrem mai degrabă să-i ferim să fie puşi în situaţia în care pot muri la datorie”, a declarat, pentru Digi24, ministrul de Interne Carmen Dan. 

                   Alexandru Huţuleac, atacatorul poliţistului Ciprian Sfichi. FOTO Dănuţ Zuzeac

UPDATE ora 08.50: „În această dimineaţă au fost executate opt perchezitii pentru trafic de droguri. În una dintre locaţii, în Rădăuti un suspect a atacat un poliţist din cadrul Operaţiunilor speciale. Acest bărbat a fost arestat şi anul trecut tot pentru trafic de droguri. A fost pus în libertate, iar în octombrie 2017 a fost ridicat şi controlul judiciar de instanţă”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR.


Marţi dimineaţă un grav incident s-a petrecut în zona Rădăuţi, din judeţul Suceava, unde un poliţist a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii. El a ajuns în stare foarte gravă la spital, cu leziuni la mâini şi cap, urmând să fie transferat de urgenţă cu elicopterul la un spital din Bucureşti.


Poliţia Română a transmis un mesaj pe Facebook, conform căruia agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava a fost rănit grav în această dimineaţă.

„Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, care, în această dimineaţă, a fost rănit foarte grav, la cap şi braţ, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toţii ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Alte ştiri pe această temă:

UPDATE Agresorul poliţistului a fost arestat. Scandalul a pornit de la fratele taximetristului violat din Tulcea, care a parcat sfidător în locuri pentru pietoni

Poliţist omorât de un individ care l-a lovit de zeci de ori cu un cuţit. Agresorul a declarat că recunoaşte fapta, dar nu o regretă: „M-au închis pe nedrept”

Cine este criminalul care a omorât un poliţist la Suceava cu zeci de lovituri de cuţit. Ucigaşul n-a avut o problemă cu agentul-şef, ci cu uniforma de poliţist

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările