Un fost puşcăriaş a încercat să violeze o bătrână de 71 de ani, după care a adormit în casa victimei

Un fost puşcăriaş a
încercat să violeze o bătrână de 71 de ani, după care a adormit în casa
victimei

Un fost puşcăriaş a încercat să violeze o bătrână de 71 de ani. FOTO Arhivă Adevărul

Un individ de 36 de ani, care în trecut a mai făcut puşcărie pentru tâlhărie, a intrat în casa unei bătrâne de 71 de ani, a încercat să o violeze, însă victima a reuşit să se apere şi să se refugieze la un vecin. Violatorul a fost găsit de poliţişti, dormind, în casa femeii.

Ştiri pe aceeaşi temă

O bătrână de 71 de ani, din comuna Comăneşti, judeţul Suceava, a fost atacată în propria casă de către un consătean rupt de beat. Acesta a bătut-o pe femei şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea, însă bătrâna a reuşit să scape din mâinile violatorului.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în noaptea zilei de 7 iulie 2018, pe la ora 23.45. Constantin Hopulele (36 de ani), aflat într-o stare avansată de ebrietate, a intrat cu forţa în casa bătrânei G.S. (71 de ani), a lovit-o cu sălbăticie şi a încercat să o violeze.

Femeia a reuşit să se apere şi a fugit la un vecin, care a sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care l-a găsit pe Hopulele dormind în casa bătrânei. El a fost luat la întrebări de poliţişti, cu privire la împrejurările în care a ajuns în imobilul respectiv. Individul a declarat că ar fi greşit adresa şi nu ştie nimic din ceea ce a făcut.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol, violare de domiciliu şi distrugere. Ulterior, Constantin Hopulele a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Suceava, care au dispus arestare sa preventivă pentru 30 de zile.

Alte ştiri pe această temă:

Cum a fost motivată liberarea cu doi ani mai devreme a primului dintre cei şapte violatori din Vaslui

UPDATE Detalii şocante în cazul bărbatului care şi-a violat soacra. DGASPC face anchetă

Un violator de copii din Ploieşti, scandal în instanţă. A fost trimis în judecată într-un nou dosar penal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările