Un festival inedit de film se desfăşoară în acest weekend la Câmpulung Moldovenesc

Un festival
inedit de film se desfăşoară în acest weekend la Câmpulung Moldovenesc

Câmpulung Moldovenesc găzduieşte festivalul Câmpulung Film Fest

Câmpulung Film Fest este un festival de film ce se va desfăşura în perioada 26-28 august 2016, la Câmpulung Moldovenesc, în judeţul Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câmpulung Moldovenesc găzduieşte între 26 şi 28 august 2016, în Sala de Spectacole a Colegiului Naţional Dragoş Vodă, festivalul Câmpulung Film Fest - o iniţiativă culturală organizată de Asociaţia Hasmaţuchi ce îşi propune să fie punctul de întâlnire al publicului bucovinean cu producţiile cinematografice tinere aparţinând spaţiului cultural european şi internaţional.

Particularitatea festivalului este dată de un concept simplu şi ingenios, ce presupune, pentru fiecare ediţie, proiecţia într-o manieră comparativă de filme realizate de tineri regizori aflaţi în câte două ţări situate la pol diametral opus din punct de vedere cultural, social şi economic faţă de spaţiul local, românesc.

Pentru prima ediţie, au fost invitate producţiile lansate de către două şcoli de film: prima din Danemarca, iar cea de-a doua din India.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările