Un cioban a murit după ce s-a înţepat în zona inimii cu foarfecele cu care tundea oile

Un cioban a murit după ce s-a înţepat în zona inimii cu foarfecele cu care tundea oile

Un cioban a murit după ce s-a înţepat în zona inimii cu foarfecele cu care tundea oile. FOTO: Arhiva Adevărul

Un bărbat care lucra ca zilier la o stână din comuna Dorneşti a murit după ce foarfecele cu care tundea oile l-a înţepat în zona inimii. Stupidul accident s-a produs după ce oaia pe care o tundea s-a zbătut, iar bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în foarfecele pe care îl ţinea în mână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un stupid accident mortal a avut loc luni seară la o stână de pe islazul comunal Dorneşti, judeţul Suceava. Patru persoane au fost angajate de proprietarul stânii să tundă oile.

În timp ce unul dintre zilieri în vârstă de 37 de ani tundea o oaie, animalul s-a zbătut rostogolindu-se cu tot cu bărbat, moment în care foarfecele de tuns pe care îl ţinea în mână l-a înţepat în zona pieptului, provocându-i două plăgi.

Un echipaj al SMURD de la Rădăuţi a încercat resuscitarea victimei dar viaţa bărbatului nu au putut fi salvată.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipiului Rădăuţi în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au ridicat Registrul de evidenţă a zilierilor, emis de ITM Suceava, constatând că în acesta bărbatul se află înregistrat pentru 20 mai, şi ulterior alte două poziţii sunt completate.

Stâna unde s-a produs accidentul aparţine unei societăţi din comuna Şcheia, iar bărbatul este de loc din comuna Plopana, judeţul Bacău.

Poliţiştii criminalişti şi inspectorii ITM Suceava au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi:

Două locuri de joacă din cartierul Areni, desfiinţate după ce terenul a fost retrocedat

FOTO VIDEO Poliţist de frontieră, lovit de mai multe persoane în timp ce încerca să încătuşeze un traficant de ţigări prins în flagrant

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările