VIDEO FOTO Ieşeanul Ioan Dan Niculescu, coordonatorul campaniei online a preşedintelui Klaus Iohannis, a murit într-un accident violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Dan Niculescu, unul dintre coordonatorii campaniei online a preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014, a avut un sfârşit tragic, după ce, într-o curbă din comuna suceveană Vadu Moldovei, a derapat, a pătruns cu maşina pe contrasens şi s-a lovit violent de o dubă.

Un accident violent s-a produs în această seară, pe raza comunei sucevene Vadu Moldovei, o persoană pierzându-şi viaţa într-un accident cumplit. La ora 17.50, Ioan Dan Niculescu, de 38 de ani, din municipiul Iaşi, conducea un autoturism Volkswagen Golf pe DN 2, dinspre Suceava spre Iaşi.

La un moment dat într-o curbă, din cauza carosabilului umed şi probabil a vitezei neadaptate, ieşeanul a pierdut controlul asupra vehiculului, a intrat în derapaj, pătrunzând pe contrasens, unde a lovit o autoutilitară Iveco condusă regulamentar de Vasile Şoldan, de 32 de ani, din municipiul Fălticeni.

Impactul a fost unul deosebit de puternic, bărbatul din Iaşi rămânând blocat între fiarele contorsionate ale maşinii. La faţa locului s-au deplasat pompierii cu un echipaj de descarcerare şi mai multe ambulanţe. Militarii l-au scos pe ieşean din grămada de fiare, însă din nefericire medicii nu au mai putut să facă nimic, decât să constate decesul acestuia.

Coliziunea a fost atât de puternică încât portiera din dreapta a Volkswagen-ului Golf a ajuns tocmai până la scaunul şoferului, iar motorul a fost dislocat de pe şasiu.

Un pasager din dubă, Corneliu Dudu, de 49 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost rănit uşor, el fiind transportat la Spitalul municipal Fălticeni, unde medicii au stabilit că are nevoie de două zile de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Şoferul Vasile Şoldan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Duba Iveco cu platformă este a unei firme din Fălticeni şi în momentul accidentului transporta un excavator. Din cauza acestui eveniment rutier, traficul a fost blocat pe DN2, pe un singur sens, timp de aproape două ore, coloana de maşini întinzându-se pe aproape doi kilometri.

Ioan Dan Niculescu. FOTO FAcebook

          Ioan Dan Niculescu, unul dintre coordonatorii online ai preşedintelui Klaus Iohannis.                                                                  FOTO Facebook/ Ioan Dan Niculescu

Ioan Dan Niculescu a fost unul dintre cei care au făcut parte din echipa de social media a lui Klaus Iohannis, ca director de creaţie.

Preşedintele Iohannis a transmis astăzi un mesaj de condoleanţe.

"Am aflat că a murit, într-un accident teribil, unul dintre tinerii care au contribuit la campania mea prezidenţială. Ioan Dan Niculescu a fost un om frumos, o minte sclipitoare şi un creator energic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris preşedintele Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Alte ştiri pe această temă:

Un bărbat din Galaţi a urcat la volan fără să deţină permis de conducere şi a provocat un accident mortal pe raza comunei Slobozia Conachi

Cum a scăpat de închisoare elevul din Vaslui care a omorât un bătrân pe trecerea de pietoni şi apoi a fugit

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident produs la ieşirea din Capitală VIDEO

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite