Bărbat arestat preventiv, după ce le-a violat în mod repetat pe fiicele concubinei sale, în vârstă de 10 şi 13 ani

Bărbat arestat preventiv,
după ce le-a violat în mod repetat pe fiicele concubinei sale, în vârstă de
10 şi 13 ani

Un bărbat a fost arestat după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiicele concubinei sale. FOTO Adevărul

Un bărbat din Suceava a fost arestat preventiv pentru viol în formă continuată. Acesta este acuzat că în ultimul an şi jumătate le-a violat în mod repetat pe fiicele minore ale concubinei sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava arestarea preventivă a inculpatului Marian Vasile Oanea, aflat în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de „viol în formă continuată”.

Din probele administrate la dosar, a rezultat faptul că în perioada iunie 2016 – 6 octombrie 2017, individul a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale normale şi orale cu minorele P.F.M., în vârstă de 10 ani şi P.B.G., în vârstă de 13 ani, împotriva voinţei acestora, minorele aflându-se în îngrijirea şi ocrotirea acestuia şi a concubinei sale.

La data de 4 decembrie 2017, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Marian Vasile Oanea pentru o durată de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Alte ştiri pe această temă:

Bărbat arestat după ce a încercat să violeze o copilă de 6 ani

Un bărbat care fusese condamnat pentru viol, şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu, a fost arestat pentru omor la o lună de la punerea în libertate

Arestat după ce şi-a violat mama. Individul tocmai fusese eliberat din puşcărie, unde ajunsese tot pentru viol

 

citeste totul despre: