Un bărbat, acuzat că a atins indecent o fată de 12 ani, a ajuns la spital în comă după ce jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a-l putea încătuşa

Un bărbat, acuzat că a atins indecent o fată de 12 ani, a ajuns la spital în comă după ce jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a-l putea încătuşa

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat de aproximativ 50 de ani din Vatra Dornei, judeţul Suceava, a ajuns la spital, vineri, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în urma intervenţiei unui echipaj de jandarmi, oamenii legii folosind materialele din dotare,inclusiv gaze lacrimogene, pentru a-l putea încătuşa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii fuseseră chemaţi în locul unde avea loc un spectacol folcloric, de către o persoană care a reclamat că fiica sa de 12 ani a fost atinsă indecent şi repetat de bărbat, iar acesta a devenit recalcitrant şi agresiv când i s-a cerut să se legitimeze.
 
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, o patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei, cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii şi Tineret, a fost sesizată, vineri, de o persoană că în apropierea scenei de spectacol un bărbat a atins-o în mod indecent şi repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.
 
Echipajul de jandarmi a ajuns acolo, l-a identificat pe bărbat şi i-a solicitat să se deplaseze în afara zonei de spectacol, pentru a i se stabilit identitatea.
 
Atunci, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant şi agresiv, jandarmii fiind nevoiţi să folosească materialele de intervenţie din dotare, şi anume gaze lacrimogene, potrivit digi 24.
 
La scurt timp, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat şi transportat la spitalul din localitate, se arată în comunicat.
 
Bărbatul a făcut infarct şi a intrat în comă după ce substanţele i-au fost pulverizate în faţă de la distanţă mică, potrivit digi 24.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: