Un băieţel necăjit, dar cu rezultate bune la învăţătură, şi-a văzut visul cu ochii. Ionuţ a aflat ce înseamnă să fii poliţist

Un băieţel necăjit, dar cu rezultate bune la învăţătură, şi-a văzut visul cu ochii. Ionuţ a aflat ce înseamnă să fii poliţist

Ionuţ a îmbrăcat prima sa uniformă de poliţist. FOTO: Oana Şlemco

Ionuţ este unul dintre beneficiarii Centrului Social „Maria Ward“ Rădăuţi. Acolo şi-a exprimat visul de a deveni poliţist, iar voluntarii Centrului i-au pregătit o supriză împreună cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 1 iunie, de Ziua Copilului, Ionuţ a fost vizitat de poliţişti şi de voluntarii centrului care i-au adus cadouri, printre care o uniformă de poliţist şi o maşină de intervenţie.

Ionuţ este mezinul familiei Litră din Rădăuţi. Are 11 ani şi, în ciuda dificultăţilor materiale cu care se confruntă familia sa, are rezultate bune la învăţătură. 

Pofta de carte este motivată de un vis pe care micuţul îl are de ani de zile: vrea să se facă poliţist.

 Ionuţ, sora şi fratele său sunt beneficiari ai Centrului Social Maria Ward Rădăuţi. Primesc mâncare şi sunt sprijiniţi să înveţe ca să-şi vadă visele transformate în realitate. 

Reprezentanţii Centrului le-au spus poliţiştilor din Suceava povestea lui Ionuţ şi, de Ziua Copilului, oamenii legii au pus mână de la mână ca să-i facă o surpriză. Au făcut cumpărături şi s-au dus în vizită la familia Litră.

Ionuţ a primit mai multe jucării din partea IPJ Suceava. FOTO: Oana Şlemco

Ionuţ a primit prima sa uniformă de poliţist. A mai primit primele seturi de cătuşe, primele pistoale, prima sa maşină de poliţie, sigur toate de jucărie. Mare i-a fost bucuria când s-a urcat în maşina de intervenţie a poliţiştilor şi a pus în funcţiune sirenele. Cadouri au primit şi fraţii lui Ionuţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: