Un adolescent a fost dat dispărut de familie după ce a plecat cu preotul cu „chiraleisa” de Bobotează şi nu s-a mai întors acasă

Un adolescent a
fost dat dispărut de familie după ce a plecat cu preotul cu „chiraleisa” de
Bobotează şi nu s-a mai întors acasă

Un adolescent din Şaru Dornei a fost dat dispărut de familie. FOTO Adevărul

Un băiat de 14 ani, din comuna suceveană Şaru Dornei, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat cu preotul cu „chiraleisa”, de Bobotează, şi nu s-a mai întors.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Postului de Poliţie Şaru Dornei au primit o sesizare din partea lui Petru Munteanu, localnic, despre faptul că fiul său Claudiu Munteanu (14 ani) a plecat de acasă în cursul zilei de 3 ianuarie 2018 şi nu s-a mai întors.

Din verificările făcute de poliţişti a rezultat că în dimineaţa zilei de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 07.00, minorul s-a îmbrăcat cu haine groase şi s-a încălţat cu ghete, după care a plecat de acasă spunând că va merge cu preotul din localitate cu „chiraleisa”, de Bobotează, lunând cu el şi telefonul mobil.

De atunci şi până în prezent, băiatul nu a mai revenit la domiciliu, fără să-şi fi anunţat părinţii unde se află. Acesta nu a mai răspuns la telefon, care ulterior a fost închis.

Anul trecut, adolescentul a mai plecat de mai multe ori de acasă, însă de fiecare dată a fost găsit pe raza localităţii Şaru Dornei.

Poliţiştii au dispus măsuri de urmărire a minorului şi dare în consemn la frontieră.

Alte ştiri pe această temă:

Copilul de doi ani din Suceava dat dispărut de familie a fost găsit mort pe un teren din apropierea locuinţei

Un băiat de nouă ani din Caraş-Severin a dispărut pe un deal, deşi era cu tatăl său. El a fost găsit teafăr, la 3 kilometri de casă

Adolescentă de 15 ani căutată de Poliţie, după ce a fugit de mai multe ori de acasă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările