Un adevărat arsenal descoperit într-un camion. Peste 1.200 arme cu aer comprimat, confiscate în Vama Siret

Un adevărat arsenal descoperit într-un camion. Peste
1.200 arme cu aer comprimat, confiscate în Vama Siret

Peste 1.200 de arme cu aer comprimat confiscate de poliţiştii de frontieră. FOTO Adevărul

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit şi confiscat, în Vama Siret, 1.210 arme cu aer comprimat şi 327 de accesorii, pe care un cetăţean turc le transporta fără documente legale.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 4 octombrie 2016, în PTF Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul turc Sadzk C., în vârstă de 55 de ani, care conducea un camion marca DAF, cu remorcă, cu care transporta, conform documentelor de însoţire, piese auto.

Având suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali să facă un control amănunţit asupra camionului. 

Astfel, pe lângă marfa transportată legal au mai fost descoperite 243 de colete care conţineau 1.210 arme cu aer comprimat şi 327 accesorii pentru acestea, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Întreaga cantitate de armament a fost confiscată şi predată unui echipaj din cadrul IPJ Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Alte ştiri pe această temă:

Cetăţeni italieni, cercetaţi sub control judiciar pentru contrabandă. Ei ar fi adus în ţară 50 de arme VIDEO

A introdus ilegal arme letale în ţară ca să se joace de-a vânătorul în curtea casei. Procurorii l-au trimis după gratii

Arme şi muniţie de contrabandă, confiscate de la un sătean în vârstă de 58 de ani din judeţul Galaţi

citeste totul despre: