Tupeu de nedescris pentru o suceveancă: după ce şi-a omorât soţul într-un accident rutier, s-a urcat fără permis la volan şi a băgat alţi doi oameni în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adina Prisăcariu a ajuns după gratii de Crăciun. FOTO: www.botosaneanul.ro
Adina Prisăcariu a ajuns după gratii de Crăciun. FOTO: www.botosaneanul.ro

Suceveanca Adina Gabriela Prisăcariu a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce s-a urcat la volanul unei maşini, deşi are permisul de conducere suspendat, reuşind să se răstoarne cu vehiculul pe DN 29, în localitatea Salcea. Din accident a rezultat rănirea ei şi a doi pasageri din autoturism. Femeia a rămas fără permis după ce, pe 1 august 2014, a produs un accident rutier în Dumbrăveni, în urma căruia soţul ei şi-a pierdut viaţa.

UPDATE: Adina Gabriela Prisăcariu a fost lăsată în libertate, împotriva ei fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar. 

O tânără din Suceava, care în vara anului trecut a produs un accident rutier violent, în urma căruia soţul ei, în vârstă de 25 de ani, a murit, nu pare să fie prea impresionată de ceea ce a făcut. Adina Gabriela Prisăcariu, de 21 de ani, din comuna Grăniceşti, a produs un nou accident pe DN29, la intrarea în localitatea Salcea, într-o curbă deosebit de periculoasă, după ce s-a urcat fără permis de conducere la volan.

În curba respectivă, aceasta a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit în mai multe rânduri de un parapet de protecţie, după care s-a răsturnat într-un şanţ. În urma accidentului, a rezultat rănirea şoferiţei şi a doi pasageri din vehiculul său, o tânără de 19 ani şi un altul de 21 de ani, ambii din comuna Dumbrăveni.

Adina Gabriela Prisăcariu a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În urma verificărilor făcute în bazele de date, poliţiştii au descoperit că tânăra are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

Astfel, ea a fost reţinută pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat”, fiind încarcerată în arestul IPJ Suceava.

Şi-a omorât soţul într-un teribil accident rutier pe care la produs în Dumbrăveni

Adina Gabriela Prisăcariu a rămas fără permis de conducere, după ce a produs un grav accident de circulaţie pe raza comunei Dumbărveni, în urma căruia soţul ei şi-a pierdut viaţa. Acest teribil eveniment rutier, pare să nu o fi impresionat deloc pe tânără, care şi-a făcut un obicei din a conduce fără permis de conducere.

La data de 1 august 2014, în jurul orei 18.00, un tragic accident a avut loc pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni la ieşire spre Botoşani. Adina Gabriela Prisăcariu, de 20 de ani, din localitatea Slobozia Suceveni, comuna Grăniceşti, în timp ce conducea autoturismul Mercedes E Classe cu volanul pe dreapta, într-o zonă cu linie continuă a făcut o depăşire neregulamentară şi fără să se asigure, încercând să depăşească un Volkswagen LT, însă din sens opus venea o autocisternă condusă de Samuil Culcsar, de 33 de ani, din judeţul Sălaj, cu care a intrat în coliziune frontală, chiar dacă şoferul tir-ului a încercat să evite impactul şi a tras dreapta de volan părăsind cu cabina partea carosabilă, ajungând în apropierea unui peco.

accident dumbraveni

În urma accidentului a decedat soţul şoferiţei – Dragoş Prisăcariu, de 25 de ani, din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, în timp ce tânăra de la volan s-a ales cu leziuni grave, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul din Sălaj a suferit şi el răni, însă mai uşoare, el lovindu-se cu capul de volan. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost dus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Adina Prisăcariu nu a putut fi testată cu etilotestul din cauza rănilor suferite, însă la spital i-au fost prelevate probe de sânge pentru determinarea alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit pe numele Adinei Prisăcariu un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

În primăvara acestui an, a fost încătuşată cu scandal pentru că gonea cu maşina prin Suceava, fără permis

În data de 26 aprilie 2015, în jurul orei 19.26, un echipaj mixt din cadrul Biroului Rutier Suceava şi Poliţiei Locale Suceava, în timp ce controla şi supraveghea traficul rutier pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, a făcut semnal regulamentar de oprire, având în funcţiune concomitent semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, precum şi cu braţul stâng întins pe geamul portierei din stânga faţă a autovehiculului de poliţie, autoturismului marca BMW, deoarece a fost înregistrat cu aparatul radar cu viteza de 75 km/h, cu 25km/h peste limita legală pe acel sector de drum.

Tânăra aflată la volan nu s-a conformat, a mărit viteză, continuându-şi deplasarea spre Calea Unirii, încercând să se sustragă de la controlul rutier, motiv pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea BMW-ului pe mai multe străzi pe o distanţă de circa un kilometru. După ce au oprit-o în trafic, poliţiştii i-au cerut şoferiţei să prezinte documentele personale şi ale autovehiculului, dar acesta a refuzat să le prezinte, ignorând solicitările repetate ale agenţilor.

Poliţiştii i-au spus tinerei că îi vor controla amănunţit autovehiculul pentru a-i găsi documentele personale şi  ale maşinii, precum şi dacă are în interiorul vehiculului, obiecte sau bunuri nelegale. Pe bancheta din spate a autoturismului era o poşetă, iar când agenţii de poliţie au încercat să pună mâna pe ea, şoferiţa a devenit agresivă, trăgând de poşetă şi ţipând. Cum tânăra era agresivă şi refuza să se supună controlului a fost somată că împotriva ei se vor folosi spray-ul cu substanţe iritant lacrimogene şi eventual încătuşarea. Aceasta nu s-a potolit şi a continuat  să aibă un limbaj necorespunzător, motiv pentru care a fost încătuşată.

În poşeta ei, poliţiştii au găsit cartea ei de identitate, stabilind astfel că se numeşte Adina Gabriela Prisăcariu, de 20 de ani, din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti. În autovehiculul condus de aceasta se mai afla pe scaunul din dreapta faţă fratele Adinei, respectiv Bogdan George O., de 16 ani, tot din satul Slobozia Sucevei. Adina Gabriela Prisăcariu a fost urcată în maşina poliţiei şi dusă la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, la faţa locului rămânând fratele acesteia precum şi autovehiculul BMW.

La sediul poliţiei, la ora 20.46, Adina Gabriela Prisăcariu a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Din verificările făcute în evidenţele poliţiei a reieşit că Adina Gabriela Prisăcariu este posesoare de permis de conducere categoria B, care figurează ca fiind reţinut fără drept de circulaţie pentru comiterea în data de 1 august 2014 a infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. Tânăra s-a ales cu un nou dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Alte ştiri pe această temă:

Tragedie rutieră în prima zi de Crăciun: doi bărbaţi au murit după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-un SUV

Accident cumplit produs în Ajun de Crăciun: un adolescent de 15 ani a murit, după ce mătuşa sa a intrat cu maşina într-un copac

Un dascăl a murit, iar un preot a fost rănit grav, într-un teribil accident rutier. Cei doi mai aveau o casă de binecuvântat înainte de producerea tragediei

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite