Trimis la puşcărie pentru tentativă de viol, a încercat din nou să siluaiscă aceeaşi bătrână imediat după eliberare

Trimis la puşcărie pentru tentativă de viol, a încercat din nou să siluaiscă aceeaşi bătrână imediat după eliberare

Dumitru Marian Morţun, individul ce a încercat să violeze de două ori o bătrână de 87 de ani. FOTO www.monitorulsv.ro

Dumitru Marian Morţun, de 22 de ani, din comuna suceveană Ulma, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Suceava la 3 ani, 10 luni şi 18 zile de închisoare pentru tentativă de viol. După ce a stat trei ani în închisoare pentru că a încercat să violeze o bătrână de 87 de ani, Morţun a tăbărât din nou peste aceeaşi victimă imediat după eliberare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au dat o decizie definitivă în cazul individului care a încercat de două ori să abuzeze sexual o bătrână trecută de 80 de ani.

Judecătorii suceveni au fost chiar îngăduitori cu Dumitru Marian Morţun, de 22 de ani, din satul Nisipitu, comuna Ulma, micşorându-i pedeapsa primită la Judecătoria Rădăuţi de la 4 ani, 2 luni şi 18 zile, la 3 ani, 10 luni şi 18 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol şi lovire sau alte violenţe.

La începutul acestui an, procurorii de la Parchetul de pe lângă judecătoria Rădăuţi au început urmărirea penală faţă de inculpatul Dumitru Marian Morţun din comuna suceveană Ulma sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de viol şi lovire sau alte violenţe. Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2016, Morţun, după ce s-a îmbătat bine, a mers la locuinţa Anastasiei B., în vârstă de 87 de ani, a spart un geam de la casă şi a pătruns în interiorul imobilului.

Odată intrat în casă, Dumitru Marian Morţun a lovit-o de mai multe ori pe bătrână şi a încercat să întreţină raporturi sexuale cu femeia care ar putea să-i fie bunică. Agresorul nu a putut însă să o violeze pe bătrână şi a părăsit casa acesteia, fiind prins a doua zi de poliţişti. Victima sa a ajuns la spital, medicii stabilind că ea a avut nevoie de 14 – 16 zile de îngrijiri medicale.

La propunerea procurorilor rădăuţeni, Dumitru Marian Morţun a fost arestat preventiv. În susţinerea propunerii de arestare, anchetatorii au arătat că tânărul a mai fost condamnat la data de 29 ianuarie 2014 la trei ani de închisoare tot pentru comiterea unei infracţiuni de tentative la viol. La data de 15 iulie 2013, Morţun a atacat-o pe aceeaşi bătrână, însă el nu a putut nici atunci să-şi ducă la capăt planurile bolnave, femeia reuşind să fugă din calea violatorului.

Alte ştiri pe această temă:


Ieşit din închisoare după ce a fost pedepsit că a încercat să violeze o bătrână, un sucevean s-a întors la aceeaşi victimă pentru a o abuza sexual

Suspecţi deosebit de periculoşi lăsaţi în libertate pe bandă rulantă la Suceava. Într-o singură zi, au scăpat din arest trei potenţiali violatori şi un pedofil

Adolescent arestat la patru zile după ce a bătut şi violat o bătrână de 90 de ani. Violatorul a fost prins de câinii de urmă

 

citeste totul despre: