„Trenul de noapte”, un spectacol în spaţii neconvenţionale organizat de Teatrul „Matei Vişniec” din Suceava

„Trenul de noapte”, un
spectacol în spaţii neconvenţionale organizat de Teatrul „Matei Vişniec” din
Suceava

Sucevenii sunt aşteptaţi la un spectacol neconvenţional pe peronul Gării Burdujeni

Teatrul Municipal “Matei Vişniec”, Primăria şi Consiliul Local Suceava, cu sprijnul Clubului Rotary Suceava - Bucovina invită spectatorii sâmbătă 10 septembrie şi duminică 11 septembrie, la spectacolul “Trenul de noapte”, după o piesă scrisă de Ioan Groşan, regia artistică Octavian Jighirgiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prozator, eseist şi dramaturg, Ioan Groşan a devenit cunoscut prin publicarea a două volume de povestiri de excepţie, Caravana cinematografică (1985) şi Trenul de noapte (1989), cărţi de referinţă care au marcat o epocă şi care au făcut din autorul lor unul din cei mai importanţi prozatori ai generaţiei sale.

Octavian Jighirgiu este profesor de teatru la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iaşi şi regizor cu o bogată experienţă.

Produs al unei conştiinţe postmoderniste “Trenul de noapte” invită spectatorul la o investigare a propriilor abisuri, drame interioare şi a condiţiei umane. Conceput pentru un spaţiu inedit, spectacolul oferă publicului şansa de a intra în lumea onirică a spaţiului transtemporal, rupt de banalul cotidian, propunând o formă de metateatru.

Spectacolul va avea loc pe strada Nicolae Iorga nr.7, vizavi de Hotelul Residenz, între Gara Burdujeni şi pasarela CFR. Reprezentaţia va avea loc la ora 20.00. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: