Trei tineri la un pas de moarte după un accident.  Şoferul de 18 ani nu avea permis, dar conducea o maşină cu volan pe dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un acccident rutier s-a produs duminică, 24 noiembrie, pe drumul judeţean 175, din judeţul Suceava. Şoferul de 18 ani conducea un Jeep cu volanul pe partea dreaptă. El se afla în maşină împreună cu doi prieteni, unul de 18 ani şi celălalt de 17 ani.

Accidentul rutier s-a produs duminică, 24 noiembrie, la ora 5.00, pe drumul judeţean 175. Maşina în care se aflau cei trei tineri se deplasa pe direcţia Fundu Moldovei - Breaza. La un moment dat, şoferul de 18 ani a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Cele trei victime au fost transportate la spitalul din Câmpulung Moldovenesc. În urma verificărilor efectuate de poliţie la faţa locului, rezultă că, deşi nu avea permis, şoferul conducea un Jeep cu volanul pe partea dreaptă. Pe fondul lipsei de experienţă şi a vitezei excesive, puştiul a scăpat maşina de sub control.

Şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acestă cauză, conducătorul auto fiind cercetat pentru comiterea a două fapte: vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără permis.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite