Tratament preferenţial pentru Gheorghe Flutur, depistat cu Covid-19: figurează internat la Boli Infecţioase, dar stă singur într-o rezervă de la Chirurgie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. FOTO: Mediafax
Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. FOTO: Mediafax

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost internat, marţi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. El ocupă acum o rezervă, cu baie proprie, de la Secţia de Chirurgie, deşi până acum bolnavii cu Covid-19 au fost internaţi la Boli Infecţioase.

Conform informaţiilor transmise de către angajaţi ai spitalului, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a fost internat la Secţia Chirurgie din corpul nou al Spitalului Judeţean. El se află singur într-un salon cu baie şi duş. În documente, Gheorghe Flutur figurează însă internat la Secţia de Boli Infecţioase, care funcţionează într-o clădire de la Spitalul vechi.

În schimb, medicii sunt internaţi pe un palier cu o singură baie comună, fără duş, informează stirisuceava.net.

Totodată, Ministerul Sănătăţii a transmis, miercuri dimineaţă, că în urma verificărilor de la Spitalul Judeţean a dispus că „pacienţii confirmaţi pozitiv la COVID 19 vor fi repartizaţi la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava care se află într-o clădire pavilionară separată. Această clinică are 248 paturi, din care în prezent sunt ocupate 108”.


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite