Tentativa groaznică a unui tânăr drogat de a-şi ucide fosta prietenă: a tamponat-o cu maşina şi a vrut s-o arunce de pe pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina Opel verde a fost tamponată intenţionat cu autoturismul bărbatului FOTO: monitorulsv.ro
Maşina Opel verde a fost tamponată intenţionat cu autoturismul bărbatului FOTO: monitorulsv.ro

O tânără din judeţul Suceava a trăit coşmarul vieţii ei, după ce fostul iubit a încercat să o omoare ca într-un scenariu de film de groază. A urmărit-o în trafic, i-a tamponat intenţionat maşina şi a încercat să o arunce de pe un pod. Tânăra a fost salvată în ultimul moment de un localnic.

Procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, au reuşit să finalizeze o anchetă  complicată.

Este vorba despre dosarul deschis pe numele lui Lucan Zbranca, un tânăr care, după ce s-a drogat, a încercat să-şi omoare fosta iubită. Nenorocirea s-a produs în vara anului 2017 pe podul DN 17 A, care leagă localităţile sucevene Câmpulung Moldovenesc şi Sadova.

Anchetatorii au arătat că Zbranca a accelerat intenţionat spre maşina Opel Agila cu care ştia că vine fata. Impactul a fost violent, dovadă că s-au deschis airbag-urile din ambele maşini.

Tânărul nu s-a oprit aici. A coborât din maşina sa, a deschis portiera autoturismului în care se afla fosta lui prietenă, a luat-o pe tânără de păr şi a târât-o spre balustradă, vrând să o arunce peste pod. Fata a apucat să se prindă de zăbrelele metalice ale podului. S-a ţinut cât a putut de strâns în timp ce bărbatul o lovea cu pumnii şi o trăgea de păr. Tânăra a avut norocul ca un localnic să-i audă ţipetele disperate de ajutor şi să-i intervină imediar.

„După câteva secunde am observat chiar în capătul podului două autoturisme, iar undeva în apropierea lor, lângă pod, o fată care era trasă de păr de un bărbat pe trotuarul podului, iar aceasta se ţinea cu mâinile de balustradă şi ţipa”, a relatat ulterior bărbatul pentru Monitorul de Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite